Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στον Πειραιά: Ισοβίτες δολοφόνοι οι δύο δραπέτες! - Ο ένας είχε σφάξει παιδάκι 2 ετών (βίντεο)

Υπήρχε σχέδιο απελευθέρωσης των δολοφόνων

Πληρωμένο πιστόλι ο ένας από τους δραπέτες που ξέφυγε από τα χέρια των αστυνομικών χθες στο λιμάνι του Πειραιά - Είχε εκτελέσει έναν άνδρα και είχε σφάξει τον μόλις δύο ετών γιο
του - Τεράστιες ευθύνες για την επιχείρηση – φιάσκο που οδήγησε στην απόδραση ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί δυο φορές σε ισόβια.


Δεν χωράει ο νους το φιάσκο με την επιχείρηση μεταγωγής κρατουμένων με πλοίο στα Χανιά. Οι τέσσερις από τους 11 επιχείρησαν να δραπετεύσουν την ώρα που επιβιβάζονταν σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.

Αστυνομικοί και Λιμενικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο πριν καταφέρουν να απομακρυνθούν.

Οι άλλοι δύο όμως διέφυγαν και πλέον κυκλοφορούν ελεύθεροι δυο άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί, καταδικασμένοι και οι δυο δις ισόβια. Ο ένας από αυτούς μάλιστα έχει βάψει τα χέρα του με το αίμα ενός αγοριού μόλις δύο ετών.

Ήταν Νοέμβριο του 2011 όταν ολόκληρη η Ελλάδα πάγωσε από το διπλό φονικό στο δημοτικό διαμέρισμα Άριος Καλαμάτας. Ένας 35χρονος Αλβανός είχε βρεθεί δολοφονημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι και πλάι του ο μόλις 2 ετών γιος του. Ο δράστης του είχε κόψει το λαιμό. Το παιδί είχε δολοφονηθεί άγρια για να μην είναι μάρτυρας στη δολοφονία του πατέρα του.

Ο δράστης εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου. Αυτή ήταν η δουλειά του, σύμφωνα με την Αστυνομία. Εκτελεστής. Σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτός ο άνθρωπος, μαζί με έναν ακόμη που επίσης εκτίει ισόβια ποινή κατάφερε να φύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Κάποιοι φρόντισαν αυτοί οι δυο κακοποιοί να βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν. Κάποιοι φρόντισαν να επιστρέψουν ανάμεσά μας δυο άκρως επικίνδυνοι κακοποιοί εκ των οποίων ο ένας έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανέναν σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, ότι δεν διστάζει να σφάξει ένα παιδί δυο ετών…
https://www.newsit.gr/

Σχέδιο απελευθέρωσης των δολοφόνων – Το λευκό βαν που περίμενε τους δραπέτες στον Πειραιά

Η απόδραση των δυο επικίνδυνων κακοποιών κατά τη μεταγωγή τους από το λιμάνι του Πειραιά, φαίνεται ότι ήταν καλά οργανωμένη και όχι ένα τυχαίο γεγονός. Οι δυο δολοφόνοι φαίνεται ότι είχαν συνεργούς που τους περίμεναν. Ένα λευκό βαν σύμφωνα με πληροφορίες έπαιξε ρόλο στην απόδραση.
Μάρτυρες είπαν στην Αστυνομία ότι οι δυο δραπέτες αμέσως μετά τη διαφυγή τους από την κλούβα που τους μετέφερε στο λιμάνι του Πειραιά μπήκαν σε ένα λευκό βαν. Η παρουσία του βαν εκεί δεν μοιάζει τυχαία, οι δυο δολοφόνοι δεν έκλεψαν το όχημα, φαίνεται ότι υπήρχαν συνεργοί τους έτοιμοι να τους παραλάβουν.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο στοιχείο που οδηγεί στο συμπέρασμα πως η απόδραση ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο.

Όταν ο αστυνομικός – φρουρός των 11 κρατουμένων άνοιξε την πόρτα για να ξεκινήσει η επιβίβασή τους στο πλοίο που θα τους μετέφερε στην Κρήτη δέχθηκε την επίθεση τεσσάρων από αυτούς. Οι κρατούμενοι αυτοί είχαν καταφέρει να λύσουν τις χειροπέδες τους. Είχαν δηλαδή κάποιο αντικείμενο μαζί τους με το οποίο ελευθέρωσαν τα χέρια τους και ήταν έτοιμοι για να διαφύγουν.

Έτσι όλα δείχνουν ότι η απόδραση ήταν σχεδιασμένοι. Οι κρατούμενοι φαίνεται ότι είχαν φροντίσει να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους για να μπορέσουν να επιτεθούν στους αστυνομικούς και στη συνέχεια να τρέξουν μέχρι το λευκό βαν όπου τους περίμεναν οι συνεργοί τους.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι οι δράστες είχαν οργάνωση εντός φυλακής, αλλά και συνεργούς εκτός φυλακής…

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: