Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

17χρονος Έλληνας ο μακελάρης του Τέξας: «Γεννήθηκα για να σκοτώνω»! (φωτο & βίντεο)


Σοκ στο Τέξας από το νέο μακελειό σε σχολείο! - Μόλις 17 χρονών ο μακελάρης ο οποίος φέρεται να έχει ελληνική καταγωγή - Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα πρόκειται για τον
Δημήτρη Παγουρτζή που άνοιξε πυρ στο Λύκειο στο Σάντα Φε του Τέξας - Στα προφίλ του στα social media "πρωταγωνιστούν ο θυμός, η οργή και τα... όπλα! - Από τους πυροβολισμούς πέθαναν τουλάχιστον 9 άνθρωποι και τραυματίστηκαν αρκετοί! - Είχαν "παγιδεύσει" το Λύκειο με εκρηκτικά - Οι αρχές συνέλαβαν δυο μαθητές - Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του δεύτερου συλληφθέντα - Δείτε εικόνες και βίντεο

Ο 17χρονος μαθητής του σχολείου στο Σάντα Φε του Τέξας, Δημήτρης Παγουρτζής – ελληνικής καταγωγής – έχει συλληφθεί από τις αρχές ως ο βασικός ύποπτος για το μακελειό που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 9 άτομα στο Λύκειο.
Σύμφωνα με την Mirror, τα προφίλ του μακελάρη στα social media δείχνουν την αγάπη του ανήλικου μαθητή στα όπλα. Ήταν μέλος σε όλες τις ομάδες που «αγαπούσαν» τα όπλα ενώ ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες με διάφορα όπλα. 
Μάλιστα λίγο πριν από το μακελειό στο Instagram είχε ποστάρει φωτογραφία με μπλούζα που έγραφε: «Γεννήθηκα για να σκοτώνω».  Το προφίλ του στο Facebook έχει πλέον απενεργοποιηθεί.

Πυροβολισμοί, εκρηκτικά και αίμα αθώων στο Τέξας

Ο ελληνικής καταγωγής μαθητής σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στο σχολείο του το απόγευμα (περίπου στις 16:00 ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής (18.05.2018). Τουλάχιστον 9 άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής ενώ η «μαύρη» λίστα των θυμάτων συνεχώς αυξάνεται.
Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε τοπικά νοσοκομεία. Η κατάστασή της υγείας τους δεν έχει διευκρινιστεί.
Στο μεταξύ οι αστυνομικές αρχές της κομητείας Χάρις εντόπισαν εκρηκτικούς μηχανισμούς στον χώρο και περιμετρικά του λυκείου της Σάντα Φε.
«Πιθανοί εκρηκτικοί μηχανισμοί εντοπίστηκαν στο σχολείο και γύρω από αυτό. Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για την εξουδετέρωσή τους» ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter η σχολική περιφέρεια.
There have been explosive devices found in the high school and surrounding areas adjacent to the high school. Because of the threat of explosive items, community members should be on the look-out for suspicious packages and anything that looks out of place.
Ο σερίφης της κομητείας είχε ήδη δηλώσει ότι πυροτεχνουργοί βρίσκονται επί τόπου. Σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, έξι άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
«Σήμερα το πρωί ένα περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα Λύκειο με την εμπλοκή ενός ενόπλου που παραμένει ασύλληπτος. Η περιοχή έχει αποκλειστεί» ανακοίνωσε στον ιστότοπο η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Santa Fe Independent, χωρίς να επιβεβαιώνει, στην ανακοίνωση αυτή, ποιο είναι το σχολικό συγκρότημα, που τέθηκε σε συναγερμό.
Η μαθήτρια Λέιλα Μπάτλερ είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC ότι στις 07.45 ήχησε ο συναγερμός για φωτιά και οι μαθητές βγήκαν από τις τάξεις.
Κάποιοι νόμισαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς και κρύφτηκαν, μαζί με τους καθηγητές τους, στον χώρο κοντά στο σχολείο. Ένα αγόρι, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, περιέγραψε ότι άκουσε τρεις πυροβολισμούς και ότι όλοι έτρεξαν στην πίσω πλευρά του κτιρίου ενώ ο ίδιος προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από κάποια δέντρα για να μην δίνει στόχο.
«Άκουσα άλλους τέσσερις πυροβολισμούς και μετά πηδήξαμε τον φράχτη και μπήκαμε στον κήπο κάποιου σπιτιού», πρόσθεσε. Μια άλλη μαθήτρια, η Ντακότα Σρέιντερ, είπε στο κανάλι Fox ότι η 17χρονη φίλη της τραυματίστηκε στο πόδι από τις σφαίρες.
Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ ανακοίνωσε ότι η σημαία της Πολιτείας θα κυματίζει μεσίστια στη μνήμη των θυμάτων.

Τραμπ: Πολύ θλιβερή μέρα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ-πολύ θλιβερή» τη σημερινή, μιλώντας για μια «φρικτή επίθεση». Λίγο νωρίτερα είχε γράψει στο Twitter ότι «ενδεχομένως να αναμένουμε άσχημα νέα». «Πυροβολισμοί σε Λύκειο στο Τέξας. Οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι ενδεχομένως να περιμένουμε άσχημα νέα» ήταν το tweet του προέδρου των ΗΠΑ.

Τέξας: Δείτε εικόνες από το σημείο



https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom