Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Αλβανία:Απότακτος Αστυνομικός από την Αρτα συνελήφθη για την εκτέλεση «βαρόνου» ναρκωτικών


Απότακτος Ελληνας αστυνομικός με καταγωγή από την Αρτα ,συνελήφθη στα Τίρανα για την εκτέλεση με 4 σφαίρες 40χρονου βαρόνου κυκλώματος ναρκωτικών.

Η σύλληψή του έγινε κατά την έξοδό του από το διαμέρισμά του ,όπως ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία.

Ο 41χρονος Αρτινός υπηρέτησε στην ΕΛ.ΑΣ. απο το 1992 μέχρι το 2012 και απομακρύνθηκε από το Σώμα λόγω εμπλοκής του σε διακίνηση ναρκωτικών .

Κατά τη σύλληψή του βρέθηκε πάνω του χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε λάβει ως ανταμοιβή για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τιράνων, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ και 50.000 λεκ.

Οπως ανακοίνωσε η Αλβανική Αστυνομία ο 41χρονος Ελληνας από την Αρτα φέρεται να είχε αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή στη δομημένη εγκληματική ομάδα.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας Τιράνων, Αρντιάν Βελίου είπε ότι πρόκειται για επί πληρωμή δολοφονία με θύμα τον σαραντάχρονο Ντέβις Κάσμι, μέλος μιας από τις θεωρούμενες ως τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.

Ο Έλληνας φερόμενος ως εκτελεστής είχε και δυο Αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων στα Τίρανα βρέθηκε από την αστυνομία οπλισμός.

Κατά την αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης είναι σε εξέλιξη .

http://www.epirus-tv-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom