Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Κοζάνη: Διεκόπη η δίκη του αστυνομικού που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά (φωτο & βίντεο)

10 περίπου ταξί πήγαν από την Καστοριά - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Για τις 16 Φεβρουαρίου διεκόπη η δίκη τού ειδικού φρουρού που παραπέμφθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κοζάνης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 52χρονου οδηγού ταξί.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2017, όταν ο άτυχος αυτοκινητιστής βρέθηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς.

Ως δράστης της ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο 31 ετών αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Ο ίδιος, προανακριτικά, ισχυρίστηκε ότι το κίνητρό του ήταν η ληστεία, ενώ στη συνέχεια -απολογούμενός στον ανακριτή- επικαλέστηκε «προσωπικές διαφορές» με το θύμα.

Ο κατηγορούμενος ειδικός φρουρός είχε αποσπαστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά, από την Αθήνα, κατόπιν σχετικού αιτήματος και επικαλούμενος λόγους ασφαλείας. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε συμμετάσχει στην αιματηρή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, στο Μοναστηράκι.

Το κλίμα ήταν βαρύ στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου της Κοζάνης. Εκεί βρέθηκαν από νωρίς συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 52χρονου ταξιτζή.

Κάποιοι εξ αυτών αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο. Λίγο πριν ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία υποβλήθηκε αίτημα διακοπής, το οποίο έγινε δεκτό, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο ενός εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής. Κατόπιν τούτου αποφασίστηκε η διαδικασία να επαναληφθεί στις 16 Φεβρουαρίου.
http://www.tovima.gr/

10 περίπου ταξί πήγαν από την Καστοριά

Στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Κοζάνης προκειμένου να δικαστεί βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου ο ειδικός φρουρός από την Καστοριά που όπως ομολόγησε τον Μάρτιο του 2017 δολοφόνησε τον 52χρονο ταξιτζή Κοσμά Τζέλιο, σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς.


Στα δικαστήρια της Κοζάνης βρέθηκαν και 10 περίπου ταξί από την Καστοριά, συνάδελφοι του άτυχου 52χρονου, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας με την παρουσία της Αστυνομίας να είναι έντονη για την αποφυγή επεισοδίων.

Λίγο μετά τις 9:30 της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου 2018 αποχώρησε κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη ο 31χρονος ειδικός φρουρός από τα Δικαστήρια της Κοζάνης.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που ήρθε από την Καστοριά για τη δίκη ενώ δεν έλειψε η ένταση και οι αποδοκιμασίες από τους συγγενείς του 52χρονου εντός της δικαστικής αίθουσας, στο άκουσμα της αναβολής της δίκης.

Κατά την αποχώρηση των συγγενών υπήρξε έντονη συναισθηματική φόρτιση με τον γιο του άτυχου θύματος να χάνει τις αισθήσεις του.

Δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του KOZANILIFE.GR κατά την αποχώρηση του ειδικού φρουρού από τα Δικαστήρια της Κοζάνης:


http://www.kozanilife.gr/

Διαβάστε σχετικά:
Καστοριά: Στο εδώλιο ο ειδικός φρουρός που εκτέλεσε τον οδηγό ταξί - Μυστήριο το κίνητρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom