Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κυριακός Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο για... τα μάτια του Αδωνι Γεωργιάδη

"...όλοι κρίνονται.Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης"!!!

Εκτός κόμματος έθεσε απόψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης,τον άλλοτε κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο -επί κυβέρνησης
Κώστα Καραμανλή- έπειτα από ανάρτησή του στο facebook κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτήριζε «σεξιστή μουσαφιραίο δοτό αντιπρόεδρο».

Σε σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρεται, λιτά, το εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Πηγές της ΝΔ, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνιζαν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση (Novartis), χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο, είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος, την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια, να παίζουν προσωπικά παιχνίδια, αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Με αφορμή την υπόθεση της Novartis, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή είχε γράψει νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».



Καθώς φαίνεται, η ανάρτηση αυτή ήταν που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος και αποφάσισε την διαγραφή του κ. Αντώναρου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας έτσι εμπράκτως τον αντιπρόεδρο της παράταξης, κ. Γεωργιάδη.

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο κύριος Αντώναρος είχε κάνει κι αυτή την ανάρτηση:

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αφου ποτε δεν θελησατε να μαθεται και να συνειδητοποιησεται τι ατιμο σοι ειναι το Μητσοτακεικο καλα παθαινεται οσα παθαινεται Τα χειροτερα και οσο κρατατε αυτη την χολερα στο κομμα σας τετοια θα συμβαι
νουν και τα χειροτερα επονταιΤο Μητσοτακεικο ειναι ενα ξενο προς την Ελλαδα σωμα και οτι εκανε παντα για τα ξενα αφεντικα της το εκανε Οσο δε για την Ελλαδα αυτη της ηταν παντα σωμα και χωρος προς εκμεταλευση

Read more: Go to TOP and Bottom