Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Αλβανία: Αυτός είναι ο Έλληνας αστυνομικός επαγγελματίας εκτελεστής (φωτο)


Ο Ε.Ε. απότακτος αστυνομικός από το 2012 είναι σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία ο εκτελεστής του Αλβανού βαρόνου ναρκωτικών, Devi Kasmi, στις 29 Ιανουαρίου στην πόλη των Τιράνων ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.
Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί από την Αλβανία ο 41χρονος Έλληνας μπήκε στη χώρα τους πριν δύο εβδομάδες και βρήκε κρησφύγετο στη βίλα ενός εκ των συνεργών του στα προάστια των Τιράνων.
Εκεί τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όπου οι Αλβανοί την ονομάζουν "Αίνιγμα", σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ εκτέλεση του μεγαλέμπορου ναρκωτικών. Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται ένας παλιός γνώριμος των αλβανικών αρχών που έχει καταφέρει να ξεφύγει.
Ο Έλληνας απότακτος αστυνομικός όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης είναι το άτομο που πυροβόλησε με απόλυτη ψυχραιμία στο κεφάλι και σκότωσε τον Devi Kasmi ενώ βρισκόταν μέσα στο όχημα του. O E.E. ζει μόνιμα στην Άρτα και τα αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η αμοιβή του για την εκτέλεση ήταν 6.000 ευρώ.
Ο 41χρονος είχε αποταχθεί από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από το 2012 καθώς είχε διαπιστωθεί πως είχε εμπλοκή με διακίνηση ναρκωτικών ενώ τα αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως είχε καταδικαστεί και στην Γερμανία για παρόμοιες υποθέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom