Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

«Εμφύλιος» στη ΝΔ! - Η οργισμένη απάντηση του Αντώναρου μετά από την διαγραφή του


"Διχασμένη" εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία μετά από την δεύτερη διαγραφή μέσα σε λίγους μήνες! - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από την Κατερίνα Παπακώστα διέγραψε τον
Ευάγγελο Αντώναρο το Σάββατο (10.02.2018) - Και τα δυο πρώην μέλη της ΝΔ είχαν επιτεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη - Ο Ευάγγελος Αντώναρος απάντησε στην... διαγραφή του με μία σειρά οργισμένων αναρτήσεων στην σελίδα του στο Facebook - Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για "αντικαταστατική" και "άκυρη" διαγραφή ενώ "ανέβασε" μία φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή... περνώντας το δικό του μήνυμα

Ο Ευάγγελος Αντώναρος διεγράφη το Σάββατο (10.02.2018) από την Νέα Δημοκρατία μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη… ενώ είχε εξαπολύσει επίθεση με «βαρείς χαρακτηρισμούς» εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη!
Πρόκειται για την δεύτερη διαγραφή της ΝΔ μέσα σε περίπου 4 μήνες, αφού τον περασμένο Οκτώβριο ο κ. Μητσοτάκης είχε διαγράψει και την βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα όταν εκείνη είχε αφήσει αιχμές εναντίον του κ. Γεωργιάδη.

Ευάγγελος Αντώναρος: Η πρώτη αντίδραση

Ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος μετά την ανακοίνωση για τη διαγραφή του από τη ΝΔ σχολίασε σε μια ανάρτησή του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης: «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα. Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη «τίθεμαι» εκτός κόμματος. Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ’ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.
Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη.» 

Νέα επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ωστόσο, ο πρώην υπουργός της ΝΔ δεν σταμάτησε εκεί… αλλά εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας τον «μουσαφίρη αντιπρόεδρο». Ειδικότερα, σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε: «Ο μουσαφίρης αντιπρόεδρος μόλις είπε στην Γιάννα Παπαδάκου ότι «πάρτι στο χώρο της υγείας γινόταν μέχρι το 2010.» Τουτέστιν: όλα γίνονταν καλά από τον Παπανδρέου και μετά (ενδιαφέρον ε;;;;) κι όλα λάθος μέχρι τη διακυβέρνηση Καραμανλή. Κατ ά τα άλλα αυτός ο κύριος είναι Νεοδημοκράτης… και βάζει τις κυβερνήσεις 2004-2009 (τοτε βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ο εν λόγω κύριος) στο στόχαστρο!!!». 

«Άκυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική η διαγραφή μου»

Ωστόσο, αυτά φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή… καθώς ο κ. Αντώναρος λίγο αργότερα με νέο του post τόνισε ότι κάλεσε τον Λευτέρη Αυγενάκη να συγκαλέσει τα αρμόδια όργανα του κόμματος και μέχρι να γίνει αυτό θεωρεί την διαγραφή του «άκυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική».

Η καθόλου τυχαία φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή

Το «κερασάκι στην τούρτα» για τον κ. Αντώναρο ήταν μία φωτογραφία με τον ίδιο και τον Κώστα Καραμανλή! Ο πρώην υπουργός της ΝΔ «ανέβασε» την φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό χωρίς να σχολιάσει κάτι ωστόσο, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και είχε πολλούς αποδέκτες.

Το χρονικό της διαγραφής από τη ΝΔ

Παρελθόν αποτελεί από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος με… εντολή Μητσοτάκη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, φαίνεται πως… πληρώνει το μάρμαρο για τις ευθείες βολές εναντίον του αντιπροέδρου του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.
Τον χαρακτήρισε «σεξιστή δοτό αντιπρόεδρο», υποστήριξε πως «λεκιάζει την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης» κι ακόμη δήλωσε βέβαιος πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες».
Τελικά ο αρχηγός της ΝΔ πήρε τις πρωτοβουλίες, όμως σε… τελείως διαφορετική κατεύθυνση! Κι αυτό διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι στηρίζει τον αντιπρόεδρό του!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στο Facebook

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…
Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.
Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός«, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Δείτε την ανάρτηση 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ και το… retweet του Άδωνι!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».
Κάτι που έχει την… σημασία του, είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε… retweet τη συγκεκριμένη ανακοίνωση…

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη και στα… comments!

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν έμεινε στην αρχική του ανάρτηση. Κάτω από όσα έγραψε, υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια, σε πολλά από τα οποία ο κ. Αντώναρος απαντά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σχόλιο ενός ανθρώπου που έγραψε: «Παντως με τα λεγομενα σας δημιουργειτε αθελα σας εσωκομματικο προβλημα…«.
Για να απαντήσει ο Ευάγγελος Αντώναρος: «Δεν συμφωνώ. Το πρόβλημα το δημιουργούν όσοι δεν σέβονται τις αρχές, την ιστορία και τους κώδικες συμπεριφοράς μιας μεγαλης παράταξης«.
Δείτε το Ευάγγελος Αντώναρος ΝΔ
https://www.newsit.gr/

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αφου ποτε δεν θελησατε να μαθεται και να συνειδητοποιησεται τι ατιμο σοι ειναι το Μητσοτακεικο καλα παθαινεται οσα παθαινεται Τα χειροτερα και οσο κρατατε αυτη τη μαυριλα στο κομμα σας τετοια θα συμβαι
νουν και τα χειροτερα επονται

Read more: Go to TOP and Bottom