Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Εύκολα ο Παναιτωλικός 3 - 0 τον Πλατανιά (φωτο & βίντεο)


Τον ουραγό της βαθμολογίας Πλατανιά υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League.Ηταν μιας πρώτης τάξεως
ευκαιρία για το τρίποντο ώστε να ανέβει βαθμολογικά,πράγμα που κατάφερε κερδίζοντας εύκολα 3-0.

Συννεφιά,χωρίς ιδιαίτερο κρύο (10 βαθμοί Κελσίου),ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον και οι 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Παίχτηκε ένα καθαρό και γρήγορο κατά διαστήματα παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν,αλλά η δυσκολία στο σκοράρισμα ήταν εμφανής,εξαιρείται ο εκπληκτικός σκόρερ Ρόσα.

Ο Παναιτωλικός είχε μεν την υπεροχή,κυκλοφορούσε πολύ καλά τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου,αλλά όταν έφτανε στην τελική προσπάθεια για γκολ κάτι στράβωνε....

Από την άλλη ο Πλατανιάς που δεν είχε τίποτα να χάσει δεν κλείστηκε,έπαιξε ανοιχτά δημιούργησε φάσεις,κέρδισε κόρνερ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε σχέση με την βαθμολογική του θέση.


Μόλις στο 7' ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό δεξί πλασέ του Ρόσα από το αριστερό άκρο της περιοχής, στα δίχτυα του Κλιάιτς και 1-0 για τον Παναιτωλικό!(δείτε το εδώ)

Στο 20' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Πάουλο, ο Κλιάιτς δυσκολεύτηκε, αλλά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 29' μία απίστευτη ευκαιρία για τον Πλατανιά: Επέλαση από αριστερά για τον Ενσικουλού και γύρισμα, ο Νίλι με κεφαλιά δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά με τον Κυριακίδη να επεμβαίνει, στην συνέχεια η μπάλα χτυπάει πάνω στον Νίλι και να πέφτει στον Δημούτσο, όμως ο Τσοκάνης έσωσε πάνω στην γραμμή!

Πιο χαλαρά συνεχίστηκε το ματς με τον Παναιτωλικό να φτάνει πολλές φορές μπροστά στην εστία του Πλατανιά,αλλά....

Τέλος ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Πλατανιά,που μπήκε φορτσάτος και στο 48' ένα επικίνδυνο γύρισμα του Πετρόπουλου από αριστερά, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ο Ουντότζι..

Στο 51' ο Mπαρμπόσα ξεσήκωσε τον κόσμο,όταν έκανε ένα απίθανο σλάλομ και απέφυγε τον...μισό Πλατανιά, αλλά τα χάλασε στο τέλος...

Στο 56' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό:Ο Μαρινάκης μπήκε από δεξιά,έκανε την σέντρα και ο Τσοκάνης με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-0!(δείτε το εδώ)

Από το 60' και μετά ο Πλατανιάς υποχώρησε δίνοντας γήπεδο στον Παναιτωλικό και ιδίως στον Μπαρμπόσα να κάνει τα δικά του,που όμως δεν απέφεραν κάτι ουσιαστικό.

Στο 69' ο Μάρκος Πάουλο προτίμησε να δώσει τη μπάλα στον Ντίας αντί να σουτάρει ο ίδιος από πολύ κοντά κι έτσι χάθηκε το τρίτο γκολ.

Στο 73' αριστερό σουτ του Ρόσα από το ύψος της περιοχής,υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση του Κλιάιτς σε κόρνερ.

Στο 84' ο Ενσικουλού έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Βασιλούδη,χωρίς να υπάρξει παράβαση.


Στο 87' κι άλλο εκπληκτικό γκολ από τον Ρόσα:Πολύ έξω από την περιοχή εξαπέλυσε μία «οβίδα» με το δεξί και η μπάλα από το δοκάρι και στα δίχτυα του Πλατανιά γράφοντας το 3-0!(δείτε το εδώ)

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν στην τελική προσπάθεια οι παίκτες του Παναιτωλικού ήταν πιο ψύχραιμοι απέναντι στον εξαιρετικό Κλιάιτς,όμως και το 3-0 είναι αρκετό και μια μεγάλη  βαθμολογική ανάσα για τους Αγρινιώτες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης,Μαρινάκης, Ροντρίγκες(70' λ.τ. Χαντάκιας), Μιχάι, Τσοκάνης, Πάουλο, Μπεχαράνο,Κλέσιο(58' Μάζουρεκ), Ρόσα, Ντίας, Μπαρμπόσα(83' Βασιλούδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς,Πλιάτσικας(46' Πετρόπουλος), Ντικαμονά(88' Στάμου), Καρυπίδης, Κοροβέσης(67' Κασάλιτσα),Αγγελόπουλος, Μάλσα,Νίλι, Ενσικουλού, Δημούτσος ,Ουντότζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom