Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ανείπωτη τραγωδία στην Κρήτη: Μητέρα πήγε τα παιδιά της στο Σχολείο και πέθανε μόλις βγήκε έξω


Προς το παρόν είναι άγνωστη η αιτία θανάτου - «Χαιρέτησε τα παιδιά της, βγήκε έξω από το σχολείο και λιποθύμησε» - «Τα παιδιά δεν κατάλαβαν τίποτα» - Νεκρή διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Ανείπωτη τραγωδία σήμερα το πρωί έξω από 36ο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Την ώρα που τελείωνε η προσευχή και ενώ τα παιδιά έμπαιναν στις αίθουσες τους για μάθημα, μία μητέρα σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της.

Αμέσως στο πλευρό της έσπευσαν γονείς που βρίσκονταν και εκείνοι στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν την 33χρονη, ενώ ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ.

«Ήταν έξω από τον χώρο του σχολείου. Ξαφνικά λιποθύμησε και προσπάθησαν να τις δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μετά από λίγο μας ειδοποίησαν ότι η κοπέλα κατέληξε. Από όσο ξέρω ήταν μια χαρά και μάλιστα προχθές μιλούσαμε, με χαιρέτησε και με ρώτησε τι κάνω.

Άφησε τα παιδάκια της μέσα, τα χαιρέτησε, βγήκε έξω και λιποθύμησε. Τα παιδιά δεν κατάλαβαν τίποτα γιατί ήταν έξω από τον προαύλιο χώρο του σχολείου», λέει η κυρία Έφη που έχει αναλάβει την καθαριότητα του σχολείου και γνώριζε την άτυχη μητέρα.

Η 33χρονη γυναίκα, άφησε πίσω της δύο ανήλικα παιδιά. Το ένα ξεκίνησε φέτος να πηγαίνει στην πρώτη τάξη του δημοτικού. Το άλλο είναι λίγο μεγαλύτερο, πηγαίνει στην τρίτη τάξη. Και τα δύο σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες θα κληθούν να διαχειριστούν την απώλεια της μητέρας τους, η οποία έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή.

Κατά την διακομιδή της προς το Βενιζέλειο νοσοκομείο, έγιναν προσπάθειες για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

«Ήρθε με μυδρίαση, δηλαδή νεκρή στο νοσοκομείο, κάναμε όλες τις προσπάθειες για ανάνηψη. Δεν γνωρίζουμε ακόμη την αιτία του θανάτου», λέει στο protothema.gr o αναπληρωτής διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, κ. Μοσχοβάκης.
http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom