Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

"ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ 2017": Φαντασμαγορική αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου στη Σαντορίνη (βίντεο)


Χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για άλλη μια φορά την απίστευτη εικόνα που προσφέρει η Καλντέρα της Σαντορίνης , κατά την διάρκεια της αναπαράστασης της έκρηξης του Ηφαιστείου.

Τα 25α ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ έδωσαν την ευκαιρία σε ντόπιους και επισκέπτες να καταγράψουν και στην συνέχεια να ανεβάσουν στο διαδίκτυο πανέμορφες εικόνες από το φλεγόμενο Ηφαίστειο.

Όπως κάθε χρόνο η Καλντέρα από το Ακρωτήρι έως και την Οία μετατράπηκε στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο μπαλκόνι του κόσμου και ανάγκασε Έλληνες και ξένους να υποκλιθούν μπροστά στην απίστευτη ομορφιά του πρώτου τουριστικού προορισμού στην Ελλάδα.

Η Ρίζος Μυτιληναίος με την κάμερα του τηλεοπτικού μας σταθμού κατέγραψε όπως κάθε χρόνο τα Ηφαίστεια.


Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, η Γεωθήρα και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων πραγματοποίησαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου την γιορτή των «Ηφαιστείων 2017».

Στις 20:30, ο νυχτερινός ουρανός της Σαντορίνης πήρε φως και χρώμα με την αναπαράσταση της έκρηξης του Ηφαιστείου, χαρίζοντάς ένα μοναδικό θέαμα και μια αξέχαστη εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων σε όσους κατοίκους κι επισκέπτες του νησιού είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Με το τέλος της αναπαράστασης, την… εκρηκτική ατμόσφαιρα διατήρησε στο χώρο μπροστά απ' τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής η μοναδική ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, η οποία έχει τον τρόπο να μαγεύει με την ερμηνεία, την ευγένεια ψυχής και την απλότητά της.

Η νέα φωνή των μεγάλων συνθετών παρουσίασε ένα υπέροχο πρόγραμμα, χαρίζοντας μια βραδιά γεμάτη πάθος αλλά και ανατρεπτική διάθεση με τραγούδια που συναρπάζουν.

http://www.neasantorinis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom