Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Super League 2: Επεισόδια και συμπλοκές με τα ΜΑΤ στο Διαγόρας Ρόδου - Παναχαϊκή (βίντεο)


Απίστευτες εικόνες από τον αγώνα Διαγόρας Ρόδου - Παναχαϊκή στη Super League 2, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να έχουν συμπλοκές με τα ΜΑΤ και τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν εγκλωβισμό παικτών στα αποδυτήρια.

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2 - 1 στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου για τη Super League 2 και οι Ροδίτες εξοργίστηκαν με τη διαιτησία της αναμέτρησης, κάνοντας ντου στην εξέδρα προς την αστυνομική δύναμη στο γήπεδο. 

Στη συνέχεια οι Πατρινοί αναγκάστηκαν να παραμείνουν κλεισμένοι στα αποδυτήρια και ζήτησαν την παρέμβαση των αρχών για να φύγουν χωρίς προβλήματα από το γήπεδο.

Η καταγγελία της Παναχαϊκής

H ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει τον εγκλωβισμό των παικτών μας στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, από εξαγριωμένο κόσμο, που αντιδρά με αυτόν τον βίαιο τρόπο στη νίκη μας με σκορ 1 - 2. 

Για την αντιμετώπιση αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα από τον αρμόδιο παράγοντα της ΔΕΑΒ, ο οποίος, δυστυχώς, και άγνωστο γιατί, αρνείται να τον καλέσει, με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας μας και οι οπαδοί μας να έχουν εγκλωβιστεί στο γήπεδο!

Η αποστολή της Παναχαϊκής εμφανίζεται μάλιστα να έχασε την πτήση για την επιστροφή από τη Ρόδο.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom