Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Καστοριά: Αγρότες πέταξαν κοπριά και γίγαντες στο γραφείο βουλευτή (βίντεο)


Αγρότες της Καστοριάς θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την αδιαφορία της κυβέρνησης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, πήγαν σακιά με κοπριά και γίγαντες στη βουλευτή της ΝΔ του νομού Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Χωρίς εντάσεις οι αγρότες μπήκαν στο γραφείο της Μαρίας Αντωνίου, έριξαν την κοπριά σε ένα τραπέζι, και στη συνέχεια άπλωσαν από πάνω τους γίγαντες.

«Φέραμε κοπριά γιατί από την κοπριά βγάζουμε αυτό (σ.σ γίγαντες). Η κυβέρνηση δεν μας ακούει και φυσάει αδιάφορα», είπε ένας από τους αγρότες που συμμετείχαν στην παρέμβαση σε στέλεχος του γραφείου της Μαρίας Αντωνίου. Καστοριάς.


Στη συνέχεια σχολίασε ότι «λίγο αργοπορημένα κάνει αγώνα για μας», αναφερόμενος στη γαλάζια βουλευτή Καστοριάς.

Στην παρέμβαση των αγροτών στο γραφείο της, η Μαρία Αντωνίου απάντησε με γραπτή δήλωση.

«Ως βουλευτής Καστοριάς, βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των αγροτών της περιοχής μου και μάχομαι για τα δίκαια αιτήματά τους», ενώ στον επίλογο της ανακοίνωσης της συμπλήρωσε σε περιπαικτικό ύφος «Ως βουλευτής της ΝΔ θέλω να ευχαριστήσω την συγκεκριμένη ομάδα αγροτών για τα “δώρα” τους. Ειδικότερα η κοπριά θα μου φανεί χρήσιμη, καθώς μου περίσσεψαν σπόροι που είχα διανείμει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου…».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom