Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Τέμπη: «Βοήθεια, είμαστε από κάτω βοήθεια» - Νέο βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά τη φονική σύγκρουση


«Βοήθεια, είμαστε από κάτω βοήθεια». Είναι οι ανατριχιαστικές κραυγές εγκλωβισμένων τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που καταγράφονται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο από την εφιαλτική νύχτα, όταν 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους, έχοντας πάρει το τρένο δίχως επιστροφή.

Ένα χρόνο ακριβώς από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις πρώτες συγκλονιστικές στιγμές αμέσως μετά τη μοιραία σύγκρουση των τρένων.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το Live News την Τετάρτη (28.02.24), ακούγονται τα ουρλιαχτά εγκλωβισμένβν ανθρώπων, που έχουν διασωθεί από το φριχτό δυστύχημα, και εκλιπαρούν για βοήθεια, τη στιγμή που η φωτιά από την έκρηξη μετά τη σύγκρουση καίει μπροστά στα μάτια τους.

365 ημέρες μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ο πόνος των συγγενών των θυμάτων δεν έχει σβήσει, ενώ αναπάντητα ερωτήματα εξακολουθούν να βασανίζουν τις ψυχές τους. 

Θρήνος και οργή «σημάδεψαν» το σημερινό μνημόσυνο στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, με γονείς και συγγενείς να ξεσπούν σε κλάματα, φωνάζοντας «αθάνατοι».

Την ίδια ώρα, σε κάθε σημείο της Ελλάδας τιμήθηκε η μνήμη των 57 θυμάτων του φριχτού αυτού δυστυχήματος, που βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα. 

Στο Σύνταγμα εκτυλίστηκαν συγκλονιστικές στιγμές. Μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ακριβώς κάτω από τη Βουλή, κόσμος έγραψε με κόκκινη μπογιά τα ονόματα και των 57 θυμάτων.

Τα ονόματα όσων έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα και δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ.


https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom