Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Μυστήριο με το νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια - Τι ερευνούν οι αρχές


Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το νεκρό έμβρυο που ανακαλύφθηκε την Δευτέρα (26/02/2024) στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια στην οδό Σόλωνος.

Το νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια εντοπίστηκε από υπάλληλο καθαριότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (26/02/2024) στην αποχέτευση κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Ο υπάλληλος, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, ενημέρωσε σχετικά τους υπεύθυνους της ΜΚΟ, οι οποίοι του είπαν ότι θα φροντίσουν σχετικά και θα τοποθετήσουν την σορό σε ένα κουτί.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Τελικά το έμβρυο το έβγαλαν από τον υπόνομο οι υπεύθυνοι της δομής και το έβαλαν σε ένα ειδικό ψυγείο και το πρωί θα ενημέρωναν την ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ο γιατρός και η κοινωνική λειτουργός κατέθεσαν πως σε καθημερινή βάση γυναίκες σε εγκυμοσύνη επισκέπτονται τη δομή για να εξεταστούν. Μάλιστα δεν αποκλείουν κάποια από αυτές να γέννησε το παιδί στην τουαλέτα και μετά να έφυγε.

Ο εισαγγελέας διέταξε νεκροψία-νεκροτομή ενώ έδωσε εντολή να κληθούν την Τρίτη (26/02/2024) όλες οι γυναίκες που τα ονόματά τους βρίσκονταν στην λίστα με τους επισκέπτες της δομής.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom