Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Γκάζι: Μπράβοι ξυλοκοπούν πελάτες και αστυνομικό σε μπαρ - Τους απείλησαν και με όπλο


Ένα βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το Mega όπου μπράβοι εισβάλλουν μέσα σε μπαρ στο Γκάζι και ξυλοκοπούν πελάτες απειλώντας τους ακόμα και με όπλο.

Είναι βίντεο ντοκουμέντο σοκ από τη δράση των 8 μπράβων στο Γκάζι που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες από τη Δίωξη Εκβιαστών της ασφάλειας

Εμπλέκονται σε ξυλοδαρμούς θαμώνων νυχτερινών μαγαζιών αλλά και επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.Στο βίντεο αποτυπώνονται τα 70 δευτερόλεπτα του τρόμου.

Οι «ενοικιαζόμενοι» μπράβοι μπαίνουν μέσα σε μπαρ στο Γκάζι και ξυλοκοπούν ανηλεώς με κλωτσιές και μπουνιές πελάτες του καταστήματος, τους απειλούν και τους ρίχνουν στο έδαφος.

Ένας από την ομάδα κρούσης βγάζει πιστόλι και σημαδεύει προς τα κεφάλια τους. Ένα από τα θύματα, αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και διασκέδαζε με την παρέα του, κάλεσε την Άμεση Δράση.

Ξυλοδαρμοί για ασήμαντους λόγους

Αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό των 4 ατόμων που κατέληξαν με κατάγματα σε όλο το σώμα στο νοσοκομείο ήταν το γεγονός πως ένας από αυτούς, χορεύοντας, σκούντηξε ένα σερβιτόρο του νυχτερινού κέντρου.

Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί, οι δράστες, έφυγαν από παράθυρο που οδηγεί σε ακάλυπτο χώρο δίπλα από το μπαρ, ενώ άλλοι κρύφτηκαν ακόμα και στις τουαλέτες.

Η συμμορία των «ενοικιαζόμενων» μπράβων που πωλούσαν προστασία είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών στο γκάζι.

Όλοι τους ήταν γνώριμοι των αρχών για εκβιασμούς, σωματικές βλάβες, ενδοοικογενειακή βία, ναρκωτικά, σωματεμπορία ανηλίκων αλλά και για επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Κάποια από τα μέλη της συμμορίας είχαν εμπλοκή και στο πρόσφατο επεισόδιο με πυροβολισμούς που έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου – Μανδραϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom