Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Αγία Βαρβάρα: Μιλούσε με τον άντρα της στο τηλέφωνο τη στιγμή που τον πυροβολούσε ο πατέρας της - Νέα στοιχεία για το φονικό (βίντεο)

Για τα εγγόνια το εξώδικο των πεθερικών στον γιατρό και την κόρη τους - «Ήταν χειριστικοί και παρεμβατικοί»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα από τον πεθερό του.

Όπως αποκάλυψε το TLIVE την Τρίτη (27.02.24) για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με την γυναίκα του, τη στιγμή που ο πατέρας της σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το TLIVE, ενώ η σύζυγος μιλούσε με τον γιατρό στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

Σύμφωνα με όσα η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να φωνάζει «ρίξτου, ρίξτου». 

Συνεπώς, η μαρτυρία της κόρης οδήγησε στη σύλληψη της μητέρας της και πεθεράς του θύματος. 

Οι σχέσεις των πεθερικών με το ζευγάρι στην Αγία Βαρβάρα είχαν φτάσει στα άκρα. Σύμφωνα με το εξώδικο των γονιών της γυναίκας του θύματος στον γιατρό και στην κόρη τους, που έφερε στο προσκήνιο το TLIVE, τα πεθερικά κατηγορούσαν το ζευγάρι ότι είχαν απομακρύνει τα παιδιά τους από εκείνους. 

«Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε κρυφά τα εγγόνια μας», αναφερόταν στο εξώδικο, σύμφωνα με την αποκάλυψη του TLIVE. 

Για τα εγγόνια το εξώδικο των πεθερικών στον γιατρό και την κόρη τους – «Ήταν χειριστικοί και παρεμβατικοί»


Ένα οικογενειακό θρίλερ διαδραματιζόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Αγία Βαρβάρα, όπου ο γιατρός έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του πεθερού του. Μία δολοφονία με έντονο παρασκήνιο.

Δηλητηριώδεις ήταν οι σχέσεις των πεθερικών με τον γιατρό και την κόρη τους, όπως αποδεικνύεται μεταξύ άλλων και από το εξώδικο που είχαν στείλει οι πρώτοι στο ζευγάρι από την Αγία Βαρβάρα, όπου σημειώθηκε η σοκαριστική δολοφονία.

Με βάση το εξώδικο, που έφερε στο «φως» το TLIVE, τα πεθερικά κατηγορούσαν το θύμα και την κόρη τους ότι είχαν απομακρύνει τα εγγόνια τους από κοντά τους. «Δεν είναι δυνατόν να τα βλέπουμε κρυφά», αναφερόταν στο εξώδικο.

Την ίδια ώρα, η αδερφή του γιατρού μιλώντας στο TLIVE, δήλωσε πως η συμπεριφορά της πεθεράς του θύματος ήταν χειρότερη σε σχέση με εκείνη του δράστη.

«Δεν ξέρω το κίνητρο του δράστη. Είχαν γίνει ασφαλιστικά μέτρα το καλοκαίρι από τον αδερφό μου να μην πλησιάζουν τα πεθερικά τα παιδιά.

Είχε γίνει εισαγγελική παραγγελία για έλεγχο κακοποίησης των παιδιών. Τα πεθερικά του ήταν χειριστικοί και παρεμβατικοί άνθρωποι», τόνισε η ίδια στο TLIVE.

Δείτε τα βίντεο από το TLIVE ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom