Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

ΤΩΡΑ στα Καλάβρυτα: Εγκλωβίστηκαν 90 επιβάτες στον Οδοντωτό λόγω κατολίσθησης (φωτο)


Η σημερινή (26/2/24) κακοκαιρία έφερε μεγάλα προβλήματα στα Καλάβρυτα καθώς λόγω κατολίσθησης, σταμάτησε ο Οδοντωτός με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι 90 επιβάτες που βρίσκονται μέσα.

Σύμφωνα με το tempo24 ο συρμός του Οδοντωτού σταμάτησε εξαιτίας κατολισθήσεων στον Βουραϊκό που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στην περιοχή. 

Στο σημείο βρίσκονται Πυροσβεστική και Αστυνομία για τον απεγκλωβισμό των 90 επιβατών.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση για να βγουν με ασφάλεια από το τρένο οι 90 επιβάτες που πήγαιναν από το Διακοπτό προς τα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μηχανήματα της Περιφέρειας προσπαθούν να μεταφέρουν τα υλικά από την κατολίσθηση για να ανοίξει ο δρόμος.

Προληπτικά βρίσκεται στο σημείο και δύναμη της Πυροσβεστικής…

https://www.newsit.gr/

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά ώρα 12:35 μ.μ. στην Πούντας Καλαβρύτων στο 15ο χιλ. από Καλάβρυτα κοντά στο τούνελ


Κοντά στην θέση Νιάματα της γραμμής Διακοπτό - Καλαβρυτα έχει ακινητοποιηθεί συρμός του Οδοντωτού με 90 περίπου επιβάτες με κατολίσθησες πίσω και εμπρός της γραμμής. 

Οι επιβάτες είναι ασφαλείς. Στο σημείο πηγαίνουν λεωφορεία του ΟΣΕ για να παραλάβουν τους επιβάτες, ενώ συνεργεία επιχειρούν ώστε να ανοίξει η γραμμή τουλάχιστον στην μια κατεύθυνση προς Διακοπτό.

https://www.kalavrytanews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: