Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Αγία Βαρβάρα: «Μη μιλάς σε πεθαμένους» - Η φράση που «όπλισε» το χέρι του 69χρονου (βίντεο)


Ένα φραστικό επεισόδιο που είχαν ο πεθερός και ο γαμπρός μπροστά στο μικρό κορίτσι της οικογένειας φαίνεται να στάθηκε η αφορμή για την άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο 57χρονος φεύγοντας από το σπίτι μαζί με την μικρή του κόρη διαπληκτίστηκε με τον 69χρονο.

«Μη μιλάς…»

«Το κορίτσι χαιρέτισε τους παππούδες και ο πατέρας του γύρισε και της είπε μη μιλάς σε πεθαμένους. Ο παππούς το άκουσε και του απάντησε με ειρωνεία »μη μιλάς σε πεθαμένους; Τώρα θα δεις». Φεύγοντας ο γιατρός με την κόρη του, μπήκε μέσα και πήρε την καραμπίνα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Τον περίμενε, γύριζε με το μεγάλο παιδί, το κορίτσι από ένα πάρτι εφηβικό. Είναι τρομερό, πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια», είπε ο γαμπρός του θύματος.

Με τρεις πυροβολισμούς αφαίρεσε τη ζωή του γαμπρού του. Μετά, με την καραμπίνα στο χέρι φωνάζοντας είμαι παλικάρι πάω να παραδοθώ κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα.

«Είδα τον δράστη»

«Είδα τον δράστη να κρατάει την καραμπίνα και δίπλα του ήταν ο γιος του που του φώναζε, τι έκανες γ@@ σου τον σκότωσες», προσθέτει.

Το μεσημέρι της Κυριακής, συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάθεση που την «καίει». Σύμφωνα μ’ αυτή την κατάθεση, λέει ότι όταν η γυναίκα είδε τον γαμπρό με την ανήλικη εγγονή του να πλησιάζει, φώναζε από το θυροτηλέφωνο «ρίξτου, ρίξτου».

«Είδα το γείτονα με την καραμπίνα στο χέρι κι από πίσω τη γυναίκα του, να έχει πάρει την κατηφόρα και να φεύγει. Άκουσα τις φωνές οι οποίες φώναζαν τι έκανες, τι έκανες τον σκότωσες», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ούτε και εγώ ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί. Από την ασφάλεια μπορεί να βγάλουν μία άκρη γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη πραγματικά. Σίγουρα από την πλευρά του θύματος δεν πήγε κάτι στραβά, γιατί αγαπούσε την οικογένεια του και ήταν και καλόκαρδος, καλόψυχος, καλοπροαίρετος. Δεν μου είχε πει κάτι», λέει η αδελφή του θύματος.

Είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στα πεθερικά του

Κι αυτή φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 57χρονος γιατρός καβγάδισε με τον πεθερό του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πίστευε ότι ο γαμπρός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τα εγγόνια του.

«Τον Οκτώβριο είχε γίνει ένα σκηνικό, πολύ άσχημο εδώ πέρα στη γειτονιά. Διαπληκτιζόταν ο πεθερός με τον γαμπρό του και την πεθερά, η κόρη. Έγινε φασαρία, φώναζε η πεθερά θα σας σκοτώσω, τον έβριζε ο πεθερός και μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο γιατρός είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, κατά των γονιών να μη βλέπουν τα παιδιά».

Και η σύζυγος του θύματος όμως συχνά ερχόταν σε αντιπαράθεση με τους γονείς της. Μάρτυρες ήταν όλη η γειτονιά.

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν ο 69χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας και η γυναίκα του.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: