Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Καταγγελία Μαρίας Καρυστιανού: «Ο Τριαντόπουλος έδωσε εντολή για το μπάζωμα στα Τέμπη» (βίντεο)

Εξηγεί πως έμαθε τον εντολέα που προχώρησε στο μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος

Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από τον αξιωματούχο που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος των Τεμπών, με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν ή και να εξαφανιστούν στοιχεία από το τραγικό συμβάν.

Σε δηλώσεις της, η Μαρία Καρυστιανού εξηγεί πως προέκυψε το μπάζωμα του χώρου πριν γίνει οποιαδήποτε έρευνα από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρει ότι έστειλε εξώδικο στον πρώην περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, καθώς είχε μάθει ότι το μπάζωμα έγινε από την περιφέρεια. Στη συνέχεια, έλαβε γραπτή απάντηση από τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος ανέφερε πως «ακολουθούσε εντολές» και ότι αυτές ήρθαν από τον κ. Τριαντόπουλο μετά από δύο συνεδριάσεις που έγιναν για να καταλήξει στην απόφαση του.

Τι κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανού

Όπως εξηγεί και στο βίντεο, «εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό και έλαβα μία απάντηση γραπτή, η οποία ανέφερε ότι «Εγώ ακολουθούσα εντολές και ότι οι εντολές ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο, έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή.»»

Στην συνέχεια, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι «αυτό το έγγραφο υπάρχει στην δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει τίποτα;» και απαντάει η μητέρα ενός εκ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος «Τίποτε!»

Τι απάντησε ο Κώστας Αγοραστός

Ο Κώστας Αγοραστός διαψεύδει τους συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Σύμφωνα με το aftodioikisi.gr, το οποίο επικαλείται επικοινωνία που είχε με τον πρώην περιφερειάρχη, ο ίδιος ανέφερε: «Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, δεν ενέπλεξα τον κ. Τριαντόπουλο.»

Κατόπιν τούτου, ο κ. Αγοραστός ερωτήθηκε αν διαψεύδει την Μαρία Καρυστιανού και εκείνος επέμεινε ότι: «Σας είπα, ότι τίποτα δεν ισχύει από όσα λέγονται. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, ούτε να σχολιάσω».

Τέλος, όταν ζητήθηκε η θέση του για το τραγικό συμβάν και η εικόνα που ο ίδιος έχει για το τι έγινε την επόμενη μέρα του δυστυχήματος, ο πρώην περιφερειάρχης ανέφερε: «Θα αποδειχτούν όλα εν καιρώ.»

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom