Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Super League 2: Η απάντηση του Διαγόρα Ρόδου σε όσα κατήγγειλε η Παναχαϊκή για τα επεισόδια (βίντεο)


Επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή στην Ρόδο, με την λήξη του αγώνα Διαγόρας Ρόδου - Παναχαϊκή, ο οποίος έληξε 2-1 υπέρ της ομάδας της Πάτρας.

Στην συνέχεια, οι Πατρινοί με ανάρτησή τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατήγγειλαν ότι η αποστολή της ομάδας, αλλά και οι φίλοι της παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο γήπεδο του Διαγόρα μετά την λήξη της αναμέτρησης, και ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα.

Διαγόρας Ρόδου: «Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα»

Ο Διαγόρας Ρόδου κατήγγειλε πως οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής προκάλεσαν τα επεισόδια στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου:

«Σήμερα στο νησί μας γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου του ελληνικού ποδοσφαίρου που ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Αστυνομία που είναι σε χειμερία νάρκη. Ήρθαν στο νησί 30 οπαδοί της Παναχαϊκής σε άψογη συνεργασία με την διοίκηση τους από το πρωί και οι φρουροί των συνόρων μας δεν πήραν χαμπάρι τίποτα!! Το ότι οι Κροάτες διέσχισαν όλη την Ελλάδα και δολοφόνησαν το Μιχάλη από ξηράς δεν το πήραν χαμπάρι αλλά και η απόβαση με το αεροπλάνο δεν έγινε αντιληπτή;; Και ενώ τους ενημερώσαμε στις 13:10 ότι 50 άτομα οπαδοί της Παναχαϊκής είναι σε ένα καφέ κοντά στο γήπεδο, αδιαφόρησαν προκλητικά με συνέπεια με πορεία έφτασαν στο σύνδεσμο φιλάθλων του Διαγόρα και με ρόπαλα και λοστούς έδειραν και τραυμάτισαν 14χρονα και 15χρονα παιδάκια.

Στην συνέχεια χωρίς εισιτήρια αφού ποτέ δεν τους πουλήσαμε εισιτήρια και μόνο με τις 12 προσκλήσεις, η αστυνομία τους έβαλε στο γήπεδο στην θύρα 3 όπου δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια και ζημιές στο γήπεδο!!! Μετά την λήξη του αγώνα σπάσανε τα καθίσματα που είχαν απομείνει και τα πέταγαν στους διερχόμενους πολίτες του νησιού!! Τώρα που έχει μαζευτεί όλο το νησί έξω από το γήπεδο η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδίδει ανακοινώσεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!!

ΥΓ 1 Τα παιδιά τα καλά που συνόδευαν τον Μεγαλοπαράγοντα γιατί τα έφεραν;; 
ΥΓ 2.Πως θα γύρναγαν πίσω τα 30 καλόπαιδα που ήρθαν ;; Μήπως μαζί με την ομάδα τους;; 
ΥΓ 3. Με τις 12 προσκλήσεις πόσοι τελικά εισήλθαν στο γήπεδο τραμπουκϊζοντας κ τους αστυνομικούς; 
ΥΓ 4.Αυτή την στιγμή οι 30 οπαδοί της Παναχαϊκής κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα της Ρόδου.

Κύριοι της ΠΑΕ Παναχαϊκής αφήστε τις ανακοινώσεις και μην μας προκαλείτε…Ας επιληφθεί η ΔΕΑΒ και η πολιτεία επιτέλους που απαγόρευσαν τη μετακίνηση των φιλοξενουμένων αλλά δε την επόπτευσαν…» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: