Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Πολύτιμο τρίποντο πήρε η Δόξα Καινούργιου με το 1 - 0 επί του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας (φωτο)


Πολύτιμο τρίποντο πήρε σήμερα το μεσημέρι η Δόξα Καινούργιου, στην προσπάθεια για την παραμονή της στην Β' κατηγορία ΕΠΣ Αιτ/νίας, επικρατώντας με 1 - 0 του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας.

Στο σημερινό τοπικό ντέρμπι δοκιμάστηκαν όλα, ιστορία, γειτονία, φιλίες, παρασκήνιο... Άντεξε όμως η θέληση και η αποφασιστικότητα των παικτών της γηπεδούχου ΔΟΞΑΣ, για τη νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Χρυσού Αστέρα με προσανατολισμό να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα και να κάνει ζημιά στην ομάδα μας, παρά του ότι δεν καίγονταν για βαθμούς, τελικά δεν το κατάφερε..!

Αγωνιστικά οι ποδοσφαιριστές του Καινούργιου, έχοντας το άγχος της νίκης, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν εύκολα και έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν και να κάνουν τη ζημιά, έχοντας κάποιες χαμένες ευκαιρίες.

Η ΔΟΞΑ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 45' με τον Γιάννη Σοροβο, ύστερα από ασίστ του Ροδίτη, τεα -τ- τέτ με τον τερματοφύλακα Πριτσούλη του ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑ, το πλασέ του παίκτη, βρήκε το πρόσωπο αντί τα δίχτυα και έτσι χάθηκε ένα σίγουρο γκολ για την ομάδα μας.

Στο β' ημίχρονο με εσωτερικές αλλαγές η ΔΟΞΑ πήρε τις πρωτοβουλίες και κατάφερε, μετά από χαμένες προσπάθειες, και πέτυχε το πολυπόθητο γκολ, με σέντρα του νεοεισερχόμενου στον αγώνα, νεαρού Γιώργου Ντελή, ο Θανάσης Καγιαντζας που πέτυχε παλικάρισια, το νικητήριο γκολ.

Η ΔΟΞΑ συνεχίζει να παλεύει και στα επόμενα δύο παιχνίδια, με τους ποδοσφαιριστές αγωνιστές όρθιους. Μέλημα μας, η συγκέντρωση των βαθμών της νίκης, ώστε να καλύψουμε τη διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται πιο πανω στον πίνακα, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των ομάδων αυτών.

Στη δύσκολη προσπάθεια μας για τη σωτηρία της κατηγορίας, οφείλουμε να ξεπεράσουμε αγωνιστικά το ναρκοθετιμενο τοπίο, που έχουν στρώση σε βάρος μας, εχθροί και "φίλοι"!!! Η παραμονή μας στη κατηγορία, ελπίζουμε να κριθεί (καθαρά) στους αγωνιστικούς χώρους....

Σε σκιές και κάθε είδους συναλλαγές, ή εκβιασμούς, ούτε ενδίδουμε, ούτε θα τις αποσιωπήσουμε, όταν και εάν προκύψουν (...!)

Υπερασπιζόμαστε αταλάντευτα, μέχρι τέλους τα συμφέροντα της ΔΟΞΑΣ Καινούργιου, με σεβασμό στην ιστορία όλων των σωματείων μελών της ΕΠΣΑ.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, όλα αυτά τα νέα παιδιά, που σήμερα για μια ακόμη φορά, έδωσαν τη μάχη της κερκίδας, για να πάρουμε με πολύ κόπο τη νίκη.

Μορφή του αγώνα ο ηρωικός αρχηγός Θανάσης Καγιάντζας.

Υ Γ: 1. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό, ως αθλητικό Καινούργιο και θα τα πούμε όλα, με ονόματα και διευθύνσεις για την ιστορική ΔΟΞΑ.

Υ Γ: 2. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της Ομάδας μας, εύχονται ολόψυχα στον Ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Στρεμμενο, να έχει επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στο πόδι (χιαστούς), αύριο στο Γ.Ν.Σ. Άρτας από τον Ιατρό κ Χουλιάρα και τον οποίο ευχαριστούμε. 
✓ Γιάννη σε περιμένουν να επιστρέψεις πιο γέρος.

ΔΟΞΑ: (Βασιλείου Σωτήρης) 1. Λυμπέρης Γιάννης 2. Μαχας Μάκης (31' Ευθυμίου Ανδρέας) 3. Κόκκαλης Θόδωρος (85' Τζικα) 4. Καγιαντζας Θανάσης © 5. Σουτας Θανάσης 6. Ασημάκης Γιάννης 7. Μυζήθρας Σπύρος 8. Ιωάννου Άγγελος 9. Ροδίτης Κώστας (56' Ντελής Γιώργος) 10. Σοροβος Γιάννης 11. Βασιλείου Σωτήρης.

Δείτε την ανάρτηση της Δόξας και φωτο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom