Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Κλοπές, ναρκωτικά και συλλήψεις μαθητών σε σχολική εκδρομή (βίντεο)


Άγνωστοι έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά από δωμάτια μαθητών την ώρα που γευμάτιζαν.Πρόωρα τερματίστηκε σχολική εκδρομή μαθητών της Γ’ Λυκείου από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη.

Η πενθήμερη των μαθητών Λυκείου από την ανατολική Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη (20.02.2024) με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, με τους μαθητές να εγκαθίστανται σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης που βρίσκεται λίγο έξω από αυτήν.

Η εκδρομή του σχολείου «στιγματίστηκε» από κλοπές, αλλά και από εντοπισμό ναρκωτικών, στη διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στην σύλληψη τεσσάρων μαθητών.

Την προηγούμενη Τετάρτη, τρεις μαθητές όταν γύρισαν στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, βρήκαν παραβιασμένα με κατσαβίδι τα δωμάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά, συγκεκριμένα χρυσές αλυσίδες και σταυρούς, ένα φλουρί και 890 ευρώ.

Η αστυνομία μετέβη στο ξενοδοχείο και ήλεγξε όλα τα δωμάτια των μαθητών.

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν στα δωμάτια 4 μαθητών, συσκευασίες με κάνναβη καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβης. Τα παιδιά αμέσως συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και αφέθησαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom