Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ζήτημα ζωής και θανάτου


Αυτοί - οι κυβερνώντες - που δεν έβγαλαν ποτέ κιχ στην ΕΕ για τους αγρότες, που δεν έβγαλαν ποτέ κιχ στην ΕΕ για τα νοικοκυριά που παθαίνουν ηλεκτροπληξία από τις χρηματιστηριακές τιμές του ρεύματος, που δεν έβγαλαν ποτέ κιχ στην ΕΕ για τους εργάτες, είναι εκείνοι που τον Μάη του 2022 έβαλαν βέτο στην ΕΕ υπέρ εφοπλιστών.Για να μπορούν οι Ελληνες εφοπλιστές – εν μέσω εμπάργκο κατά της Ρωσίας – να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο…

Και είναι αυτοί - οι της “σωστής πλευράς της ιστορίας” - που ως υπηρέτες των εφοπλιστών δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το πετρέλαιο του Πούτιν, αλλά συμμετέχουν σε οργανισμούς που τώρα μαθαίνουμε ότι αφήνουν πλέον ανοικτό το ενδεχόμενο αποστολής και στρατιωτών των χωρών του ΝΑΤΟ στο μακελειό της Ουκρανίας!

Αυτοί - οι κυβερνώντες - που έφτασαν στο σημείο να χειροκροτούν ναζισταράδες του Αζόφ στην ελληνική Βουλή, που έφτασαν να αγκαλιάζουν τον Νετανιάχου την ώρα της γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού, είναι οι ίδιοι που τώρα εμπλέκουν - για τα συμφέροντα των εφοπλιστών που τα βαφτίζουν “εθνικά συμφέροντα” (!) - με έναν πρωτοφανή τρόπο την Ελλάδα στο μακελειό του πολέμου, στέλνοντας φρεγάτα στην Ερυθρά και αναλαμβάνοντας ρόλο ηγήτορα μιας στρατιωτικής επιχείρησης της ΕΕ!

Βρισκόμαστε ενώπιον τραγικά επικίνδυνων εξελίξεων για τον λαό και τον τόπο. Είναι η ώρα του μεγάλου ΟΧΙ στη μετατροπή της χώρας μας σε «αιχμή του δόρατος» στους ιμπεριαλιστικούς δολοφονικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Αποτελεί ζήτημα ζωής. Και θανάτου.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom