Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

«Μόνο ο πατέρας του και αυτός ήταν στη ζωή», λέει ο θείος του

Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα. Ο 46χρονος γιος αποκεφάλισε τον 76χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία. Σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση…

Σοκ στα Τρίκαλα από το έγκλημα που αποκαλύπτεται. Γιος τηλεφώνησε στην αστυνομία και αποκάλυψε ότι σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο. Όπως τους είπε, διέπραξε τη δολοφονία μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης. 

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της φονικής επίθεσης, όπως επίσης και οι ακριβείς συνθήκες των δραματικών γεγονότων. Ο 46χρονος καθ’ ομολογία δράστης έχει συλληφθεί από αστυνομικούς που συνεχίζουν την έρευνα.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, o δράστης ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε πως το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών, μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούσαν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι σήμερα, φέρεται να μην είχε πει το παραμικρό σε κανέναν για το στυγνό έγκλημα. Το τηλεφώνημα στις Αρχές έγινε το πρωί όταν και ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αστυνομικοί έσπευσαν στη βιοτεχνία και πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο.

Μάλιστα όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες.

Στο σημείο που παραμένει αποκλεισμένο αναμένεται και ιατροδικαστής για να πέσει περισσότερο φως, στις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος που «πάγωσε» τα Τρίκαλα.

https://www.newsit.gr

«Μόνο ο πατέρας του και αυτός ήταν στη ζωή» λέει στο newsit.gr ο θείος του

«Μόλις μας ενημέρωσε η ασφάλεια. Δεν μπορώ να το χωνέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει στο newsit.gr ο θείος του 46χρονου που φέρεται να αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο στα Τρίκαλα.

«Εγώ γνώριζα ότι είναι ένα ήσυχο και εργατικό παιδί. Βέβαια δεν είχε και πολύ κοινωνική ζωή, να βγαίνει και να διασκεδάζει. Δεν ήταν παντρεμένος. Ήταν μοναχογιός» λέει με νόημα ο συγγενής του 46χρονου από τα Τρίκαλα που φέρεται να αφαίρεσε με τον πιο σκληρό τρόπο, με αλυσοπρίονο τη ζωή του πατέρα του.

«Πρόσφατα έφυγε και από τη ζωή η μητέρα του. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Μόνο ο πατέρας του και αυτός ήταν στη ζωή. Δεν τον είχαμε ικανό για κάτι τέτοιο».

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε την Κυριακή (18/2/24) ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη δύο ημέρες πριν. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να είπε ο 46χρονος στους αστυνομικούς.

Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια και η συνθήκες της φρικτής οικογενειακής τραγωδίας

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom