Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Πυροβολισμοί μέσα κι έξω από γήπεδο στον Ασπρόπυργο - Διεκόπη ο αγώνας, δέκα προσαγωγές

Στην ασφάλεια Ζεφυρίου οι διαιτητές του Απόλλωνα Ποντίων - Μανδραϊκός για κατάθεση

Το απόγευμα της Κυριακής σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία καθώς σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση στον Ασπρόπυργο ακούστηκαν πυροβολισμοί κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Απόλλωνα Γκορυτσάς και του Μανδραϊκού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο εντοπίσθηκαν δύο κάλυκες, αλλά ευτυχώς δεν έχει βρεθεί κάποιος τραυματίας. 

Από αναζητήσεις στην Εθνική Οδό έχει ελεγχθεί ΙΧ πιθανόν των δραστών, όπου ανευρέθη όπλο εντός του αυτοκινήτου.Οι 4 επιβαίνοντες προσάγονται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Προσαγωγές έγιναν και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, όπου έξι άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ ακινητοποιήθηκαν. 

https://www.ertnews.gr/

Πυροβολισμοί μέσα κι έξω από το γήπεδο - Στην ασφάλεια Ζεφυρίου οι διαιτητές του Απόλλωνα Ποντίων - Μανδραϊκός

«Μαύρη» μέρα για το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής. Το ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα Ποντίων και Μανδραϊκό διεκόπη στο 43' και ενώ το σκορ ήταν 0 - 0, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας έπεσαν πυροβολισμοί τόσο στην κερκίδα, όσο και έξω από το γήπεδο.

Έκλεισε το φύλλο αγώνος από το διαιτητή της συνάντησης Αριστείδη Βάτσιο, αναφορικά με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων και τον Μανδραϊκό που δεικόπη στο 43'.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Soccerlive.gr ο διαιτητής της συνάντησης αναφέρει στο φύλλο αγώνος ότι στο 43' άκουσε αρχικά έξι κρότους και εν συνεχεία άλλους οκτώ (πιθανόν πυροβολισμούς), ενώ άκουγε από την κερκίδα μερίδα φιλάθλων να φωνάζουν: «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν, έχουμε μικρά παιδιά». 

Στη συνέχεια παράγοντες του Απόλλωνα Ποντίων μετέφεραν στο διαιτητή πληροφορίες ότι κάποιοι πυροβολήσανε στον αέρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Βάτσιος να αποσύρει τις ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο και να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή ο διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του και τον παρατηρητή της συνάντησης πηγαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυρίου για να προβούν σε καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αστυνομία που κατέφτασε στο σημείο έχει προβεί σε συλλήψεις, ενώ το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι έχουν συλλεχθεί και κάλυκες από την εξέδρα, όπου θα πραγματοποιηθεί βαλλιστική έρευνα.

Αναφορικά με την τύχη του αγώνα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔΑ έχει μπροστά της ένα μοναδικό γεγονός στο χώρο του ποδοσφαίρου, το οποίο θα περάσει και σε ποινικό πλαίσιο και θα κρίνει βάση όλων των στοιχείων που θα συλλέξει από αυτό το τραγικό συμβάν...

https://soccerlive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom