Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Άγριο ξύλο σε σχολείο του Βόλου - Στο Νοσοκομείο δύο μαθητές


Σκηνικά που δεν περιποιούν τιμή ούτε για την ελληνική κοινωνία αλλά ούτε για την εκπαιδευτική κοινότητα εκτυλίχθηκαν τη Δευτέρα σε σχολική μονάδα του Βόλου, όπου στεγάζονται Γυμνάσιο και Λύκειο.

Ένας μαθητής του Γυμνασίου, πέρασε τα «όρια» διαχωρισμού των δύο σχολείων, με μαθητή του Λυκείου να ενημερώνει σχετικά τον υποδιευθυντή του. Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον μαθητή του Γυμνασίου ο οποίος φώναξε δύο εξωσχολικούς για να αναλάβουν δράση… ενάντια του άλλου μαθητή.

Οι εξωσχολικοί μπήκαν ανενόχλητοι στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος και ξυλοκόπησαν το μαθητή του Λυκείου, προκαλώντας του τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Από τη μανία και την έκδηλη «μαγκιά» των εξωσχολικών που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο σχολείο, δεν γλύτωσε ούτε ένας άμοιρος μαθητής που έσπευσε για να σώσει το συμμαθητή του.

Διασώστες του ΕΚΑΒ, ενημερώθηκαν και έσπευσαν με ασθενοφόρο στο σχολείο, παρέλαβαν τους δύο μαθητές και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης ενημερώθηκε για το περιστατικό άγριας βίας μέσα στο σχολείο και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

https://www.thenewspaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom