Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Κρήτη: Σύλληψη αξιωματικού του Λιμενικού μετά από παρακολούθηση των “Αδιάφθορων”


Συνελήφθη από αστυνομικούς του Ηρακλείου, αξιωματικός του Λιμενικού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο μικροσκόπιο των «αδιάφθορων» τους τελευταίους δύο μήνες, αντιμέτωπος με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Και με κακουργηματικές διώξεις φέρεται να βρίσκεται αντιμέτωπος ο λιμενικός αξιωματικός που ελέγχεται από κλιμάκιο της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο λιμενικός, κατά πληροφορίες, φέρεται να απολογήθηκε προανακριτικά τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελέως Ηρακλείου.

Αφορμή για την αυτόφωρη σύλληψη του στάθηκε ο εντοπισμός κάποιων αφορολόγητων τσιγάρων στην οικία του, όμως οι πραγματικοί λόγοι της έρευνας είναι πολύ σοβαρότεροι.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο μήνες βρισκόταν στο κάδρο των «αδιάφθορών» μετά από ανώνυμη καταγγελία που έφθασε στην υπηρεσία για ύποπτες δοσοληψίες, δωροληψίες και συναλλαγές του ελεγχόμενου αξιωματικού.

Πηγές ενημέρωσης τοποθετούν την έρευνα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τους ελέγχους πλοίων και την αποβίβαση πληρωμάτων και την είσοδό τους στη χώρα.

Πάντως η υπόθεση, την οποία αποκάλυψε το Cretalive, έχει προκαλέσει αίσθηση στους κόλπους των λιμενικών στο Ηράκλειο και στην Κρήτη.

https://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom