Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Εντοπίστηκε σορός στον Πόρο - Εικάζεται πως είναι της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 53χρονης Σταυρούλας που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη στα τέλη Αυγούστου και αναζητείται από την Αστυνομία.

Μια σορός εντοπίστηκε στον Πόρο λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη και δεν είχε διασταυρωθεί η ταυτότητά της και πλέον εικάζεται πως ανήκει σε εκείνη.

Τα κοσμήματα που υπάρχουν πάνω στη σορό της φέρεται να είναι τα ίδια με αυτά που φορούσε η 53χρονη που εξαφανίστηκε στα τέλη του καλοκαιριού από την Κυψέλη.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές από την πρώτη εικόνα που έχουν από τη σορό δεν μιλούν για εγκληματική ενέργεια αλλά για αυτοχειρία. Ωστόσο έχουν προχώρησε σε λήψη dna από τον πατέρα της Σταυρούλας για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 53χρονη γυναίκα ή για καμία άλλη.

Η σορός που βρέθηκε στον Πόρο δεν έχει ταυτοποιηθεί εδώ και 6 μήνες και την είχε εντοπίσει μια βάρκα στα ανοικτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Ειδικότερα σύμφωνα με το anikolouli η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.

Το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού που έσπευσε στο σημείο, την περισυνέλεξε. ‘Ήταν ηλικίας 50-55 ετών με ύψος γύρω στο 1,70. Φορούσε μαύρο μπικίνι με αθλητικό σουτιέν. Στα μαύρα μαλλιά της είχε ένα ροζ κοκαλάκι .

Από την έρευνα του Λιμενικού που επιλήφθηκε της υπόθεσης, φαίνεται να προκύπτει πως η γυναίκα που εντοπίστηκε στον Πόρο πιθανότατα να είναι η λουόμενη που εθεάθη στην Παραλία ΕΔΕΜ του Φαλήρου το βράδυ της 20ης Αυγούστου.

Μια γυναίκα που άφησε ένα τσαντάκι χωρίς στοιχεία στην παραλία και μπήκε στην θάλασσα .

Λουόμενος που την είδε παρατήρησε την επόμενη ημέρα στις 21 Αυγούστου ότι τα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονταν στο σημείο που τα είχε αφήσει το προηγούμενο βράδυ και έτσι ειδοποίησε τις αρχές.

“Βλέπουν” ατύχημα…

Οι αξιωματικοί του λιμενικού υποστηρίζουν πως πρέπει να είναι η ίδια γυναίκα καθώς ταιριάζουν τόσο η απόσταση των 27 Ναυτικών μιλιών με τα ρεύματα που επικρατούσαν στην θαλάσσια περιοχή όσο και το διάστημα των 3,5 ημερών που μεσολάβησε ως τον εντοπισμό της .

Η εικόνα της σορού δεν έδωσε στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Τα αίτια θανάτου σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση είναι απροσδιόριστα. Η ιστολογική εξέταση ήταν αδύνατο να γίνει λόγω της σήψης. 

Τα τοξικολογικά ευρήματα δείχνουν λήψη αγχολυτικής φαρμακευτικής ουσίας που χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πιθανότερη την εκδοχή του ατυχήματος.

Η Σταυρούλα, σύμφωνα με μαρτυρία της συγκατοίκου της για το θρίλερ της εξαφάνισης, έφυγε από το σπίτι, το απόγευμα της Τετάρτης, 23 Αυγούστου του 2023 στην Κυψέλη, με σκοπό να πάει σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού.

Ένα ραντεβού που δεν επιβεβαιώθηκε, όμως, ποτέ και κανείς δεν γνώριζε το σημείο συνάντησης, παρά μόνο ότι θα πήγαινε στην πλατεία Κυψέλης. Η 53χρονη γυναίκα από τότε δεν επέστρεψε ποτέ και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom