Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Τραγωδία στη Λήμνο: 50χρονος πατέρας δυο παιδιών ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι


Τραγικό τέλος είχε χθες 50χρονος πατέρας δύο παιδιών, κάτοικος της ΒΑ Λήμνου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι στην περιοχή του Μούδρου.

Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στον σταθμό μας, limnosfm100, ήταν με την παρέα του μέχρι τις 21:30 το προηγούμενο βράδυ κι έπειτα έφυγε για το χωράφι που νοίκιαζε στην περιοχή του Μούδρου.

Το πρωί της Τετάρτης 14/2/24, γύρω στις 9:30, αγρότης ο οποίος έφτασε στο σημείο πηγαίνοντας στο δικό του χωράφι, πρόσεξε το μηχανάκι του 50χρονου και κοιτώντας λίγο πιο προσεκτικά, διέκρινε πολύ κοντά στο πηγάδι, προσωπικά αντικείμενα του 50χρονου, τον σκούφο του και έναν φακό, καθώς και την πρόχειρη ξύλινη κατασκευή με την οποία σκεπάζονταν το πηγάδι, σπασμένη.

Ο αγρότης, επικοινώνησε άμεσα με την οικογένεια και τους οικείους του και αφού ο 50χρονος δεν μπορούσε να εντοπιστεί πουθενά, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ξεκίνησε η επιχείρηση, αρχικά για να εξακριβωθεί, αν όντως έχει συμβεί αυτό που απεύχονταν όλοι.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής άντλησαν το νερό από το πηγάδι που έχει βάθος 7 μέτρα, και δυστυχώς μετά από λίγο εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 50χρονου σε κατάσταση ακαμψίας, στον πάτο του πηγαδιού.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας ενός κοριτσιού 18 χρονών και ενός αγοριού λίγα χρόνια μεγαλύτερου.

https://www.limnosfm100.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom