Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Γλυφάδα: Συνελήφθη 47χρονη επιχειρηματίας με 21 καταδίκες και ποινές 26 ετών για φοροδιαφυγή!


Στη σύλληψη μιας επιχειρηματία στη Γλυφάδα προχώρησαν σήμερα Αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Η γυναίκα ήταν φυγόποινη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν 21 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 26 ετών και χρηματική ποινή 48.850 ευρώ.

Η 47χρονη είχε καταδίκες για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής, της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, παράβαση της πολεοδομικής νομοθεσίας, της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία, για μη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών, παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της εργατικής νομοθεσίας και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, η 47χρονη ως ιδιοκτήτρια, μέτοχος, διευθύνουσα σύμβουλος, διαχειρίστρια και νόμιμη εκπρόσωπος εταιριών εκμετάλλευσης ακινήτων, καταστημάτων εστίασης και εμπορικών επιχειρήσεων, υπέβαλλε κατ’ εξακολούθηση ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος των εταιρειών, ενώ δεν απέδιδε καταλογισμένο Φ.Π.Α.

Επιπλέον, δεν κατέβαλε βεβαιωμένες οφειλές των προαναφερόμενων εταιριών προς το Ελληνικό Δημόσιο, δεν κατέβαλε εργατικές και εργοδοτικές εισφορές καθώς και τις δεδουλευμένες αποδοχές υπαλλήλων, ενώ εξοφλούσε τις οφειλές τους με χρήση ακάλυπτων επιταγών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom