Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ πέντε αστέρων στις σουίτες του Rodos Palace

Μεγάλη ζωή για 19 υπουργούς,10 Γ.Γ. και 150 κομματικά στελέχη

Στιγμές χαλάρωσης από σήμερα το πρωί μέχρι και αύριο το βράδυ στο πολυτελές ξενοδοχείο Rodos Palace της Ρόδου για το μισό υπουργικό συμβούλιο (19 υπουργοί και υφυπουργοί),
10 Γάμα Γάμα και ένα τσουβάλι παρατρεχάμενους (150 ζωή να 'χουνε κομματικά στελέχη),σύμφωνα με όσα αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΕΣΤΙΑ".

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (δεν ξέρουμε αν πήγαν συν γυναιξί και τέκνοις) θα έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία από τον φιλελεύθερο-κεντροδεξιό Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου,Γιώργο Χατζημάρκο,στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.

Από σήμερα λοιπόν το πρωί μέχρι αύριο Τρίτη το βράδυ, που θα κλείσουν οι εργασίες του παραγωγικού συνεδρίου με ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το μισό Υπουργικό Συμβούλιο και μεγάλο μέρος του κράτους έχει μετακομίσει στο φημισμένο ξενοδοχείο,απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές ανέσεις του στα 160 δωμάτια που έχουν καταλύσει.

Στο τέλος του συνεδρίου μάλιστα θα παρατεθεί προς τιμήν τους δείπνο στο "gourmet" εστιατόριο "12 νησιά".

Για του λόγου το αληθές δείτε και το πρωτοσέλιδο κείμενο της  "Εστίας",η οποία μάλιστα στο τέλος διατυπώνει την εύλογη απορία της για το περιεχόμενο της.... μάζωξης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom