Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Νέα ανατροπή στο διπλό φονικό της Κύπρου! - Το έγκλημα σχεδιαζόταν 5 χρόνια

Μόνο τυχαία δεν είναι η σύλληψη του 33χρονου - Βρέθηκαν τα παπούτσια του στη σκηνή του φόνου!

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προέβησαν πριν λίγο οι ανακριτές της υπόθεσης του διπλού φόνου της περασμένης Πέμπτης στο Στρόβολο.

Παρουσιάζοντας τον 33χρονο που συνελήφθη χθες, ζήτησαν την έκδοση διατάγματος 8ήμερης κράτησης με σκοπό να ανακριθεί περαιτέρω. Η αστυνομία ανέφερε στο δικαστήριο ότι εναντίον του 33χρονου εξετάζει κατηγορίες για: φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για διάπραξη φόνου, ληστεία, είσοδο ενόπλου με σκοπό τη κλοπή, απαγωγή με σκοπό τον περιορισμό και κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ο 15χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει για ύπνο γύρω στις 10:30 και κάποια ώρα αργότερα άκουσε το κλάμα της μητέρας του και νόμιζε ότι ήταν όνειρο. Όταν ξύπνησε είδε τον ένα δράστη.

Είχε παραβιαστεί το παράθυρο της κουζίνας και ο ένας εκ των δύο δραστών, όπως κατέθεσε ο 15χρονος, του ζήτησε να ανοίξει την πόρτα στον δεύτερο δράστη.

Ο 15χρονος περιέγραψε τους δύο δράστες. Όπως είπε στους ανακριτές τον κλείδωσαν στην αποθήκη και ο ένας εκ των δύο του είπε πως δεν θα τον πειράξει γιατί έχει και αυτός μικρό γιο. Διαπιστώθηκε ότι από το σπίτι έλειπε το πορτοφόλι του Γ. Χατζηγεωργίου και οι πιστωτικές του κάρτες. Ο 15χρονος θα κληθεί να αναγνωρίσει τον 33χρονο σε αναγνωριστική παράταξη, ενώ αναζητείται η ταυτότητα του δεύτερου ατόμου.

Ο 33χρονος είχε εντοπιστεί να κυκλοφορεί στην περιοχή ενώ σε έρευνα στο σπίτι του δεν βρέθηκε κάτι ενοχοποιητικό. Ωστόσο συνδέθηκε με DNA με αντικείμενα που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος. Ο 33χρονος ανακρινόμενος είπε ότι ξέρει τι έγινε το βράδυ του φόνου και σχεδιαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια. Είπε ακόμα ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται. Ανακρινόμενος είπε ότι το 2012 είχε πάει στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου για να κάνει κάποιες δουλειές και από τότε άρχισε να σχεδιάζει τον φόνο. Στο αυτοκίνητο του 33χρονου βρέθηκαν δύο σημειωματάρια στα οποία είχε καταγράψει πολλά στοιχεία για τον διπλό φόνο.


Ο 33χρονος δράστης

Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές 5-7 ημερών πριν. Φέρεται επίσης να είχε πει σε συγγενικό του πρόσωπο ότι σε λίγες μέρες θα γίνει πλούσιος και θα αγοράσει όλα τα σπίτια της περιοχής. Ανέφερε ακόμα ότι είχε άνθρωπο μέσα στο σπίτι για να τον βοηθήσει.

Η αστυνομία υποστήριξε πως ο πληροφοριοδότης της είναι αξιόπιστος. Στη σκηνή του φόνου βρέθηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία ο 33χρονος είπε ότι είναι δικά του.

Δείτε βίντεο: Νέα ανατροπή από Κύπρο: Το έγκλημα σχεδιαζόταν 5 χρόνια, αποκάλυψε ο 33χρονος


https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom