Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πάτρα: Τον σκότωσε για 10 ευρώ μπροστά στον πατέρα του - Σοκάρει η στυγερή δολοφονία (βίντεο)


Συγκλονίζει την Πάτρα το στυγερό έγκλημα. Η δολοφονία του νεαρού ήταν η κατάληξη ενός άγριου καυγά που έγινε μπροστά στον πατέρα του θύματος.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων οδηγείται σήμερα ο 64χρονος που μαχαίρωσε στο θώρακα και σκότωσε τον 32χρονο στο δρόμο μπροστά από το Πανεπιστημιακό νοσοκομειο στην Πάτρα το πρωί της Τετάρτης (25-04-2018)
Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες του φονικού όπως καταγράφονται και στην προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών. Δράστης και θύμα μόλις είχαν φύγει από τα γραφεία της Μονάδας χορήγησης βουπρενορφίνης που λειτουργεί στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δράστης τσακώθηκαν για ευτελείς οικονομικές διαφορές . Ο δράστης ισχυρίζεται ότι είχε δώσει στον 32χρονο δέκα ευρώ την προηγούμενη ημέρα, τα οποία απαίτησε να του επιστραφούν.

O πατέρας μπροστά στη δολοφονία του παιδιού του

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο 64χρονος, ο οποίος ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές για την παραβατική του δράση, τράβηξε το μαχαίρι. Η σκηνή έγινε μπροστά στα μάτια του πατέρα του θύματος, ο οποίος είναι επίσης τοξικομανής.
Ο 32χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο αλλά ήταν αργά αφού είχε καταλήξει σχεδόν ακαριαία. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, που περιπολούσαν στην περιοχή.

Μαρτυρίες για τη δολοφονία που πάγωσε την Πάτρα

Οι ασθενείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επισημαίνουν την ανάγκη να υποστηριχθεί το κέντρο με ψυχολόγους και όχι μόνο με κοινωνικούς λειτουργούς που προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες να βοηθήσουν ανθρώπους να απεξαρτηθούν.

Σοκάρει η δολοφονία νεαρού στην Πάτρα

Πηγή: thebest.grpatrastvtempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom