Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Συναγερμός σε όλη την Ευρώπη για τον «Βαλκάνιο Εσκομπάρ» - Τα μπαρ «βιτρίνα» και το «εξοχικό» στη Βάρκιζα


Εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του"Εσκομπάρ" των Βαλκανίων - Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Σέρβου Ιβάν - Το
"δεξί του χέρι" είχε συλληφθεί πριν λίγους μήνες σε υπερπολυτελές σπίτι στην Βάρκιζα - Ποσότητα ρεκόρ ναρκωτικών είχαν εντοπιστεί στο διαμέρισμα - Ο Ιβάν διατηρεί νυχτερινά μαγαζιά σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης τα οποία χρησιμοποιεί ως "βιτρίνα"... αλλά και ως "βαποράκια"

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του «Εσκομπάρ» των Βαλκανίων, του μυστηριώδους Σέρβου με το μικρο όνομα Ιβάν, εκδόθηκε την Τετάρτη (25.04.2018) από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, έπειτα από την ολοκλήρωση Ευρωπαϊκής έρευνας για τις περιοχές που πιθανολογείται ότι μπορεί να κρύβεται ο Σέρβος «Εσκομπάρ».
Όπως είναι ήδη γνωστό ο «Βαλκάνιος Εσκομπάρ», είχε εισαγάγει στην χώρα μας 380 κιλά καθαρής κοκαΐνης από το Μεντεγίν της Κολομβίας, με σκοπό να τα διαθέσει τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

Το «δεξί χέρι» του Ιβάν συνελήφθη στην Βάρκιζα

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει να συλλάβει το δεξί χέρι του Ιβάν σε πολυτελές διαμέρισμα στην Βάρκιζα τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου είχε αποθηκεύσει 200 κιλά κοκαΐνης. Και αυτό γιατί τα υπόλοιπα κιλά τα είχαν ήδη διαθέσει σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα μέσα σε αυτοκίνητο με ειδική ηλεκτρονική κρύπτη, χωρητικότητας 20 κιλών κοκαΐνης.

Τα κλαμπ «βιτρίνα»

Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια και ενώ το κύκλωμα που είχε στήσει στην Ελλάδα ο Σέρβος «Εσκομπάρ» είχε εξαρθρωθεί, προέκυψε πως ο ίδιος είναι και ο ιδιοκτήτης τουλάχιστον τριών νυχτερινών κέντρων διασκεδάσεις στην Ελβετία κι ενός μεγάλου κλαμπ στο Βελιγράδι.
Πρόκειται για νυχτερινά μαγαζιά τα οποία  χρησιμοποιεί τόσο για να ξεπλένει τα χρήματα από το εμπόριο κοκαΐνης, όσο και για να προμηθεύει τους πελάτες με τα «φουσκωμένα» πορτοφόλια με δόσεις από την άσπρη σκόνη των Ίνκας.

Όνομα και ταξίδι

Τόσο οι Ελληνικές Αρχές όσο και οι Ευρωπαϊκές, έχουν διαπιστώσει τουλάχιστον 10 ταξίδια του Σέρβου «Εσκομπάρ», στην Λατινική Αμερική, στα οποία μάλιστα χρησιμοποίησε 10 διαφορετικά διαβατήρια Ευρωπαϊκών χωρών προφανώς πλαστά.
Όσον αφορά στον εντοπισμό του σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει συγκεκριμένες ενέργειες, με αποτέλεσμα να έχει εντοπιστεί το κρησφύγετο του σε χώρα της Βαλκανικής Χερσονήσου.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom