Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Λάρισα: Στην Εντατική ο Βαγγέλης Μπούτας - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του


Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του - Πως κρίνουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του.

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη
Μπούτα ο οποίος από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του γενικού νοσοκομείου Λάρισας μετά τον τραυματισμό του.

Υπενθυμίζεται πως ο αγροτοσυνδικαλιστής χθες το απόγευμα κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών που έκανε στο χωράφι του στην Καρδίτσα καταπλακώθηκε από το τρακτέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στο χέρι. 
Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα του, ενώ αργά το βράδυ της Κυριακής κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας.

Βαγγέλης Μπούτας: Το ατύχημα στο αμπέλι

Ήταν περίπου 18:00 το απόγευμα της Κυριακής όταν ο Βαγγέλης Μπούτας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του. Βρισκόταν στο αμπέλι του για να ψεκάσει. Το βαρύ όχημα ανατράπηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και τον καταπλάκωσε.
Ο γνωστός συνδικαλιστής τραυματίστηκε σοβαρά και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και στο χέρι.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Στο πλευρό έσπευσαν από την πρώτη στιγμή συγγενείς αλλά και φίλοι και συναγωνιστές του που περίμεναν με αγωνία να τελειώσει το πολύωρο χειρουργείο.
Όταν η επέμβαση ολοκληρώθηκε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί θα συνεχιστεί η νοσηλεία του και η αποκατάσταση των τραυμάτων του. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και KarditsaLive.Net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom