Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Άνοιξαν κεφάλια σε αγώνα Γ’ Εθνικής στα Σπάτα (φωτο & βίντεο)


Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Αήττητου Σπάτων με τον Εθνικό - Άγριες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Εθνικού και των ΜΑΤ - Τραυματίστηκαν στο κεφάλι κι
αποχώρησαν αιμόφυρτοι από το γήπεδο οπαδοί των φιλοξενούμενων - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια στα Σπάτα.

Πρόσωπα ματωμένα. Μπλούζες και χέρια το ίδιο. Εικόνες ντροπής (και) στα Σπάτα. Εικόνες που δείχνουν μόνο ένα πράγμα: όσες απειλές για Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αν ακούσουμε, όσες φορές κι αν καταδικάσουμε αηδιασμένοι τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα, όσες χιλιάδες λέξεις κι αν γραφτούν, ένα είναι δεδομένο: είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Άξιοι να βλέπουμε σχεδόν κάθε εβδομάδα ανάλογες εικόνες στα γήπεδα. Όχι μόνο στα γήπεδα της Superleague, αλλά και σε γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Ή σε γήπεδα παιδικών πρωταθλημάτων, με τους ίδιους τους γονείς να παίζουν ξύλο.

Άξιοι της μοίρας μας. Αυτό είμαστε. Πόση επικινδυνότητα είχε ένας αγώνα μπαράζ Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Αήττητο Σπάτων και τον Εθνικό. Κι όμως. Το απόγευμα της Κυριακής, εκεί ξέσπασαν τα επεισόδια. Εκεί φωτογραφήθηκαν άνθρωποι με τα κεφάλια ανοιγμένα, τα πρόσωπά τους, τα χέρια τους, τα ρούχα τους ματωμένα. Εικόνες ντροπής. Εικόνες οργής. Ξεφτίλα!

Αντί για μπάλα, ξύλο κι αίμα στα Σπάτα
Απίστευτα σκηνικά σημειώθηκαν στο γήπεδο των Σπάτων, στο παιχνίδι του Αήττητου Σπάτων με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου.

Σύμφωνα με το rpn.gr, στο ημίχρονο του αγώνα υπήρξαν άγριες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Εθνικού και των δυνάμεων των ΜΑΤ για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Η κατάσταση ξέφυγε, με οπαδούς του Εθνικού να τραυματίζονται στο κεφάλι πάνω στις μάχες σώμα με σώμα και να αποχωρούν αιμόφυρτοι από το γήπεδο. Τα επεισόδια κράτησαν για περίπου 15 λεπτά, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του αγώνα να ξεκινήσει με καθυστέρηση.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να επαναφέρουν την τάξη.

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες αιμόφυρτων οπαδών του Εθνικού


Έκθεση εικόνων (κάντε μεγέθυνση)

  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0190.jpg
  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0191.jpg
  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0193.jpg
  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0194.jpg
  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0199.jpg
  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0202.jpg
  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0205.jpg
  • Κλικ για μεγέθυνση εικόνας IMG_0206.jpg
http://www.rpn.gr/ και https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom