Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αναψε φωτιές στη συγκυβέρνηση η όμορφη και μορφωμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)


Η κατά δήλωσή της όμορφη,μορφωμένη και αριστεύσασα στο διδακτορικό της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,κυρία Ελένη Αυλωνίτου,άναψε φωτιές στα μπατζάκια της συγκυβέρνησης
των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την "πρότασή" της στον Δημήτρη Καμένο να πάει στο φυσικό του χώρο στη Ν.Δ..


Άγριος καυγάς στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ βουλευτών της... συγκυβέρνησης! Ελένη Αυλωνίτου και Δημήτρης Καμμένος διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τον τελευταίο να ζητά τελικά την παρέμβαση των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου!

Ο άγριος καυγάς ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στον αέρα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Πρωταγωνιστές η Ελένη Αυλωνίτου και ο Δημήτρης Καμμένος. Αφορμή τα οικονομικά και οι αυξήσεις στους βασικούς μισθούς που η κυρία Αυλωνίτου είπε πως μέσα στο 2018 θα δοθούν στους εργαζόμενους.

Ωστόσο λίγο αργότερα τα αίματα… άναψαν!

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε έντονα, ρωτώντας επίμονα από πού θα βρεθούν τα χρήματα. Τότε, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι ταυτίζεται με τις θέσεις της ΝΔ και του είπε να αλλάξει κόμμα και να πάει εκεί που έχουν απήχηση οι φιλελεύθερες θέσεις του!

Ο Δημήτρης Καμμένος αντέδρασε και η Ελένη Αυλωνίτου τον αποκάλεσε προβοκάτορα, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να απαντά πως με αυτά που λέει «προβοκάρει τον εγκέφαλό μας»!

Από εκείνο το σημείο και μετά ο έλεγχος… χάθηκε! Οι τόνοι ανέβηκαν και ο οικοδεσπότης Γιώργος Αυτιάς αναρωτιόταν: «Πού ζω; Δεν είσαστε μαζί στην κυβέρνηση;».

Ο Καμμένος απειλεί!

Στο τέλος της συζήτησης, ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από την Αυλωνίτου να του ζητήσει συγγνώμη. Δήλωσε, μάλιστα, ότι αποτελεί μεγάλη προσβολή γι’ αυτόν η προτροπή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη ΝΔ και ότι θα θέσει θέμα στον Πάνο Καμμένο.

Μάλιστα κάλεσε και τον πρωθυπουργό να μιλήσει με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ για να λύσουν την πολιτική προσβολή που δέχτηκε από την Ελένη Αυλωνίτου, αλλιώς – είπε- θα έχουμε άλλες εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom