Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Διπλό φονικό στη Λευκωσία: Ενώπιον του δικαστηρίου ο αδελφός και η σύντροφος του 33χρονου!


Εξελίξεις στην υπόθεση του άγριου φονικού στην Λευκωσία. Στο δικαστήριο οδηγούνται ο αδελφός και η σύντροφος του 33χρονου που συνελήφθησαν.

Η διπλή, άγρια δολοφονία στην Λευκωσία έχει συγκλονίσει την Κύπρο και την Ελλάδα. Οι κυπριακές Αρχές έχουν προχωρήσει πια σε τρεις συλλήψεις, με την υπόθεση να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.
Μέχρι στιγμής, για την άγρια δολοφονία του ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους, στο Στρόμπολο, έχουν συλληφθεί:
– Ένας 33χρονος, τον οποίο ήδη ο 15χρονος γιος του ζευγαριού αναγνώρισε  ωςτον άνδρα που μπήκε στο δωμάτιό του και του είπε πως σκότωσε τους γονείς του
– Ο 23χρονος αδελφός του
– η 21χρονη σύντροφος του πρώτου συλληφθέντα
Τις συλλήψεις ανακοίνωσε και η κυπριακή Αστυνομία στο Twitter

Ενώπιον του δικαστηρίου για το φονικό στην Λευκωσία

Σήμερα, λοιπόν, Σάββατο 28.04.2018 στις 09:00 το πρωί αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας οι δυο νέοι συλληφθέντες. Στόχος είναι να ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησής τους.
Πρόκειται για τον 23χρονο αδελφό και την 22χρονη σύντροφο, του 33χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (27/4) και ανακρίθηκαν.

Βρέθηκαν το όπλο και τα ρούχα του δράστη!

Νωρίτερα χθες, είχε γίνει γνωστό πως η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου που έχει συλληφθεί, εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι.
Εντοπίστηκαν σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά.
Επίσης οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του.

Κατέθεσε ο 33χρονος ύποπτος για το φονικό στην Λευκωσία

Ο 33χρονος γύρω στις 15:00 της Παρασκευής, 27.04.2018, κλητεύθηκε για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε ώρες.
Σύμφωνα με το SigmaLive, το όχημα του δράστη που χρησιμοποιήθηκε το επίμαχο βράδυ, φέρεται να ανήκει στον παππού του. H κατάθεση του 33χρονου θα συνεχιστεί αύριο, Σάββατο 28.04.2018.
Η κατάθεση του 33χρονου έγινε μετά τη συμπλήρωση της κατάθεσης του 15χρονου γιου των θυμάτων. Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του προσώπου που κατονόμασε ο ύποπτος.
Να θυμίσουμε ότι χθες, Πέμπτη 26.04.2018, στο δικαστήριο ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι σχεδιάζονταν η διάρρηξη εδώ και πέντε χρόνια. Αλλά και ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρό τους.
Οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν στον ύποπτο μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού σε δύο τεκμήρια, τα οποία εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου. Μεταξύ των τεκμηρίων και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του.

Πηγή: newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom