Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Νέο μακελειό στην Καμπούλ: Μεταξύ των 25 νεκρών κι ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου (σκληρές εικόνες)


Διπλή επίθεση στην Καμπούλ με στόχο πολίτες και δημοσιογράφους - Τουλάχιστον 25 οι νεκροί! - Καμικάζι ανατινάχθηκε κοντά σε κρατικό κτήριο και στη συνέχεια έγινε έκρηξη
με στόχο δημοσιογράφους - ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο επικεφαλής φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου είναι μεταξύ των νεκρών στη διπλή βομβιστική επίθεση που έγινε νωρίτερα σήμερα στην Καμπούλ, την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν. 
Οι νεκροί είναι τουλάχιστον 25 από την επίθεση βομβιστή-καμικάζι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα στην Καμπούλ. Τα ξένα πρακτορεία κάνουν λόγο και για τουλάχιστον 45 τραυματίες.
AFP photographer Shah Marai killed in Kabul blast
Agence France-Presse's chief photographer in Kabul, Shah Marai, has been killed.
He died in a blast that was targeting a group of journalists who had rushed to the scene of a suicide attack in the Afghan capital pic.twitter.com/rOa4rg24x9
Προβολή εικόνας στο Twitter
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών του Αφγανιστάν, όλα τα θύματα της πρώτης επίθεσης, που διαπράχθηκε κοντά στα κεντρικά γραφεία της αφγανικής υπηρεσίας πληροφοριών, είναι πολίτες. 
Ένας καμικάζι που κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα ανατινάχθηκε μπροστά σε (χώρο όπου γινόταν) μάθημα αγγλικών στον τομέα Σας Νταράκ. Η έδρα της υπηρεσίας πληροφοριών είχε γίνει στόχος επίθεσης βομβιστή-καμικάζι και τον Μάρτιο.
Μια δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε λίγη ώρα έπειτα από την πρώτη και κατά τα φαινόμενα είχε στόχο ομάδα δημοσιογράφων που είχε σπεύσει στο σημείο, γνωστοποίησε η αστυνομία της Καμπούλ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι εικόνες μετά την έκρηξη στην Καμπούλ είναι απίστευτα σκληρές


πηγη φωτο: REUTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom