Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Καταδίκη Βολιώτη για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ με τριετή αναστολή και έφεση με αναστέλλουσα δύναμη επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 50χρονο
Βολιώτη ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Ο 50χρονος κάθισε χθες στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς σε έρευνα που έγινε τον Φεβρουάριο του 2016 εντοπίστηκε σε αποθήκη σκληρός δίσκος με αρχεία που περιείχαν εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές ανηλίκους.

Ο κατηγορούμενος, που ήταν παρών στο δικαστήριο, αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του με την υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι το κατασχεθέν υλικό δεν ήταν δικό του.

Εντούτοις, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και μάλιστα με ομόφωνη απόφασή του- χωρίς να του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου μετά από καταγγελία που είχε γίνει από την οικογένεια ενός 14χρονου κοριτσιού. Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προχωρήσει στη σύλληψή του, καθώς ο καταδικασθείς είχε πλησιάσει την ανήλικη μέσω μηνυμάτων, με τα οποία εμφανιζόταν ότι είναι νεαρής ηλικίας.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν και αρχεία που έκρυβε στον υπολογιστή του, τα οποία περιείχαν άσεμνο περιεχόμενο με ανήλικους. Ο καταδικασθείς μετά τη δίκη άσκησε έφεση.
http://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom