Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Καταιγίδα ο Ολυμπιακός ξέσπασε 4 - 0 στον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Souper League 2017 - 2018.

Μπροστά σε λιγοστό κόσμο ένας σαρωτικός Ολυμπιακός
ξέσπασε στον Παναιτωλικό,ο οποίος δεν κλείστηκε σε καμία στιγμή στα καρέ του,τον φιλοδώρησε με 4 γκολ και στο τέλος έφυγε θριαμβευτής από το γήπεδο,όπου έγινε ένα πολύ όμορφο ματς.

Μόλις στο 8' δοκάρι για τον Παναιτωλικό από τον Μοράρ,που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και σούταρε από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά της το σουτ του Ρόσα σε κενή εστία αποκρούστηκε σε κόρνερ...Δύο συνεχόμενα κόρνερ για τους Αγρινιώτες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Κι ενώ φαινόταν ο Παναιτωλικός να κρατάει εύκολα το "0" πίσω και με οργανωμένο κέντρο και γρήγορους επιθετικούς να απειλεί  την εστία του Χουτεσιώτη... στο 25' άρχισε ο χορός των γκολ του Ολυμπιακού.

Μία ατομική ενέργεια του Βρουσάι από τα αριστερά, ο νεαρός έδωσε στον Φορτούνη, ο οποίος με μεγάλη πάσα βρήκε τον Μιραλάς στα δεξιά. Ο Βέλγος γύρισε προς το σημείο του πέναλτι και από εκεί ο Ρομαό με σουτ έκανε το 1-0!.(δείτε το εδώ)

Στο 34' ο Μιραλάς και πάλι από τα δεξιά γύρισε προς το σημείο του πέναλτι και ο Φορτούνης με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0.(δείτε το εδώ)

Στο 38' ξανά γκολ για τον Ολυμπιακό:Με τακουνάκι ο Βρουσάι έβγαλε μόνο του τον Χατζισαφί,ο οποίος γύρισε από αριστερά και ο Ανσαριφάρντ με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.(δείτε το εδώ)

Τέλος ημιχρόνου με το σκορ 3-0 και δύο κίτρινες σε Μύγα και Ρομαό!

Ο νεαρός άσος του Ομυμπιακού Βρουσάι έκλεψε τις εντυπώσεις σ' αυτό το πρώτο μέρος, αφού είχε συμμετοχή σε δύο γκολ, με το τελευταίο να προέρχεται από πάσα του με απίθανο τακουνάκι στον Χατζισαφί, ο οποίος και γύρισε στον Ανσαριφάρντ!

Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου και... 4-0:Ατομική ενέργεια στο 46' και κάθετη μπαλιά του Φορτούνη στον Ανσαριφάντ που με πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη και έκανε το 4-0!(δείτε το εδώ)

Στο 49' ένα καλό σουτ του Ρόσα από τα αριστερά της περιοχής έδιωξε ο Χουτεσιώτης σε κόρνερ!

Στο 62' συγκρούστηκαν Χουτεσιώτης και Ντίας,όταν ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βγήκε να κόψει τον επιθετικό του Παναιτωλικού.Ευτυχώς οι δύο παίκτες σηκώθηκαν και συνέχισαν χωρίς να έχουν πρόβλημα.

Παρά το ύψος του σκορ και οι δύο ομάδες έπαιζαν φουλ επίθεση με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.... και τους Φορτούνη,Ανδρούτο και Ρόσα να χάνουν ευκαιρίες για γκολ!

Στο 80' ο Ανσαριφάρντ έχασε την ευκαιρία από καλή θέση να κάνει χατ τρικ και πέντε τα γκολ του Ολυμπιακού....

Στο 84' ένα ακόμα σουτ Ρόσα απέκρουσε με νέα εκπληκτική επέμβαση ο Χουτεσιώτης!

Στο 90' νέο σουτ Ρόσα και νέα επέμβαση του Χουτσεσιώτη!!!

Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού,βαρύ το σκορ (4-0) για τον Παναιτωλικό που άξιζε ένα ή και περισσότερα γκολ.

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί(76' Σίλβα), Ενγκελς, Νικολάου, Χατζισαφί, Ανδρούτσος, Ρομαό(58' Μαρτίνς), Φορτούνης, Βρουάσι, Μιραλάς(73' Βέργος), Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Αργκους, Ρότσα(76' Βασιλούδης), Τσοκάνης, Μπεχεράνο(66' Μπράβο), Ντίας(81' Βακράκος), Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom