Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για την εισβολή στο Βρετανικό Συμβούλιο! - Απειλές μέσω Facebook από άλλα μέλη (βίντεο)


Μετά το ντου στο βρετανικό συμβούλιο, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός εκ των ηγετικών στελεχών της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.

Τρεις ώρες πριν λήξει το αυτόφωρο για την εισβολή της
αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κολωνάκι, οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες σε έναν 36χρονο. Πρόκειται, μάλιστα, για ένα από τα ηγετικά στελέχη της συλλογικότητας.

Σύμφωνα με αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας αυτός αποτελεί έναν από τους «βασικούς παίκτες» σε παρεμβάσεις και καταδρομικές επιθέσεις της ομάδας Ρουβίκωνας.

Ταυτοποιήθηκε από κάμερα που βρισκόταν στο Βρετανικό Συμβούλιο και στο… πάρα πέντε της λήξης τους Αυτόφωρου εντοπίστηκε στην περιοχή της Καισαριανής και συνελήφθη.

Να σημειωθεί εδώ πως το αυτόφωρο έληγε στις 11:59 το βράδυ του Σαββάτου, 28.04.2018.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου αφέθηκε ελεύθερος.

Ρουβίκωνας: Απειλές για νέες παρεμβάσεις μέσω Facebook
Την ίδια ώρα, ένα άλλο μέλος της συλλογικότητας, αναφέρθηκε στην σύλληψη αυτή στον λογαριασμό του στο Facebook. Μάλιστα κάνει λόγο και για δική του «ταυτοποίηση», ενώ στέλνει και σαφές… μήνυμα.

Αναλυτικά αναφέρει: «Παρασκευή βράδυ συνελήφθη σύντροφος της ομάδας για την παρέμβαση στο βρετανικό συμβούλιο ύστερα από μήνυση του προέδρου του συμβουλίου.Πηγαν και τον πήραν ασφαλιτες από τον χώρο της εργασίας του.Σημερα ενημερώθηκα ότι με «ταυτοποίησαν» για την επίθεση στην γαλλική πρεσβεία.Οι προκλήσεις θα απαντηθούν άμεσα και δυναμικά.Για κάθε σύλληψη ή δίωξη μελών της ομάδας,ΔΕΚΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΝΤΑΙ«.

Δείτε την ανάρτηση


https://www.newsit.gr/

Βίντεο και κείμενο από το ντου του Ρουβίκωνα στο Βρετανικό Συμβούλιο


Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο βρετανικό συμβούλιο στο Κολωνάκι
...Δεν υπάρχουν αθώοι από όσες ξένες δυνάμεις εμπλέκονται στη Συρία.

Άμεσα ή έμμεσα οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Τουρκία, το Ιράν, η Σ. Αραβία, οι μοναρχίες του Κόλπου, η Γαλλία, η Βρετανία, το Ισραήλ,οι τζιχαντιστές, η Χεσμπολά, όλοι σκυλεύουν το πτώμα, όλοι διεκδικούν το μερίδιο τους από το αίμα των λαών για να το εξαργυρώσουν σε γεωπολιτική επιρροή, σε έλεγχο διαδρόμων μεταφοράς υδρογονανθράκων, για συμβόλαια εξόρυξης στην ανατολική μεσόγειο, για αύξηση του συμβολικού θρησκευτικού κεφαλαίου, για χίλιους δυο λόγους...

Πριν λίγες μέρες ΝΑΤΟικές δυνάμεις προχώρησαν σε ένα μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων κατά του καθεστώτος της Δαμασκού και έμμεσα κατά των Ρώσων πατρώνων του. Αφορμή οι επιθέσεις με χημικά όπλα κατά αμάχων.

Δηλώνουμε αδυναμία να αποφασίσουμε αν τα χημικά τα έριξε η δικτατορία του Άσσαντ ή ήταν προβοκάτσια από τις Τζιχαντιστικές οργανώσεις που στηρίζουν οι αραβικές μοναρχίες και η Τουρκία.

Η αλήθεια είναι πως θεωρούμε αμφότερους ικανούς και πρόθυμους να διαπράξουν οποιοδήποτε έγκλημα. 7 χρόνια εμφυλίου πολέμου (τέτοιας σκληρότητας που κάνουν τον Ελληνικό εμφύλιο να μοιάζει σχεδόν ανθρωπιστικός), 350000 χιλιάδες νεκροί εκατομμύρια εκτοπισμένοι το αποδεικνύουν.

Άλλωστε η "κόκκινη γραμμή" της χρήσης χημικών είναι κοροϊδία στα όρια του γκροτέσκου όταν οι καθημερινοί βομβαρδισμοί με συμβατικά όπλα θερίζουν πολύ περισσότερα γυναικόπαιδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom