Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Νέες αποκαλύψεις για το διπλό φονικό στη Λευκωσία: Τους έσφαξαν για να πάρουν το χρηματοκιβώτιο

Και 4η καθοριστική σύλληψη στην Κύπρο

Στα χέρια της αστυνομίας ο κουκουλοφόρος του φονικού στη Λευκωσία - Η συνάντηση των τεσσάρων δραστών λίγο πριν από την εισβολή τους στη μονοκατοικία στο Στρόβολο
- Ο 33χρονος φέρεται να τους είχε προειδοποιήσει πως ίσως χρειαστεί να σκοτώσουν το ζευγάρι - Τα ρίχνουν όλοι στον 33χρονο και τον υποδεικνύουν ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας.

Φως στο κίνητρο της δολοφονίας στη Λευκωσία που συγκλόνισε όλη την Κύπρο ρίχνει η νέα, τέταρτη, σύλληψη από την κυπριακή αστυνομία. Ο 22χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (29.04.2018) φαίνεται πως ήταν ο άνθρωπος που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση. Μαζί και η μαρτυρία της νεαρής κοπέλας που εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία του 60χρονου Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του Ντίνας Σεργίου μέσα στο σπίτι τους τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου.
Κίνητρο της άγριας δολοφονίας του ζευγαριού της Λευκωσίας φαίνεται πως ήταν η ληστεία. Το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στη μονοκατοικία στο Στρόβολο, συγκεκριμένα. Ο 22χρονος ήταν η τέταρτη σύλληψη για το φονικό. Και φαίνεται ότι αποτελεί το κομμάτι που έλειπε για να λυθεί ο γρίφος πίσω από τη δολοφονία.
Ο 22χρονος παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν ο κουκουλοφόρος τον οποίο είδε μέσα στο σπίτι ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού. Ο άνθρωπος στον οποίο αναγκάστηκε, υπό την απειλή μαχαιριού το οποίο κρατούσε ο 33χρονος δράστης, να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού το ανήλικο αγόρι. Την Κυριακή, ο 22χρονος οδηγήθηκε χωρίς δικηγόρο στο δικαστήριο της Λευκωσίας το οποίο αποφάσισε την οκταήμερη κράτησή του.
Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 22χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι αυτός είναι ο κουκουλοφόρος. Αλλά φέρεται να έχει αρνηθεί πως σκότωσε τον καθηγητή και την τραπεζική υπάλληλο, σύζυγό του. Υποστήριξε ότι ανέβηκε στον πρώτο όροφο της μονοκατοικίας στη Λευκωσία και είδε τα δυο θύματα νεκρά.
Ο 22χρονος ύποπτος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Ωστόσο σύμφωνα με το SigmaLive, πρόκειται για άτομο που εμπλέκεται με τα ναρκωτικά.


Λευκωσία δολοφονία ζευγάρι
Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, η Ντίνα Σεργίου και ο γιος τους σε παλιότερη φωτογραφία

Η μαρτυρία της 22χρονης: Μας είπε ότι ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε

Από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες φαίνεται πως οι τρείς από τους συλληφθέντες ρίχνουν το βάρος της δολοφονίας στον 33χρονο. Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας αυτός είναι ο πρώτος που συνελήφθη. Ακολούθησαν οι συλλήψεις του 23χρονου ετεροθαλούς αδερφού του, της 22χρονης συντρόφου του και τελευταία, χρονικά, αυτή του 22χρονου που παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο σπίτι το μοιραίο βράδυ. Όλοι τους έχουν τεθεί υπό οκταήμερη κράτηση.
Η νεαρή σύντροφος του 33χρονου δράστη, σύμφωνα με τον υπαστυνόμο Κουμέτο Κουμέτου, έχει καταθέσει πως η ίδια, ο 33χρονος και ο ετεροθαλής αδερφός του μαζί με τον 22χρονο, συναντήθηκαν πολλή ώρα πριν από το φονικό. Στόχος να οργανώσουν τη ληστεία του χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν στο σπίτι του ζευγαριού στη Λευκωσία.
Η 22χρονη, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ο 33χρονος σύντροφός του γνώριζε που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Και είχε προειδοποιήσει τους συνεργούς του πως μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουν! Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος γνώριζε το σπίτι του ζευγαριού. Παλιότερα τον είχαν προσλάβει για να κάνει εργασίες στα παράθυρα της μονοκατοικίας.
Κατά την 22χρονη και όσα έχει υποστηρίξει, ο 22χρονος (ο τέταρτος συλληφθείς) ήταν εκείνος που μετέφερε τον 33χρονο στον τόπο του εγκλήματος. Και αυτός που μπήκε μαζί του στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom