Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Κι ο χαβαλές τον χαβά του…


Ποιος είναι αυτός ο Κριμιζής και πάει να κάνει ρόμπα τον κ. Νίκο Παππά; Κατ’ αρχάς ο κ. Νίκος Παππάς είναι ρόμπα ρόμποκοπ! Δεν παθαίνει τίποτα, δεν ιδρώνει τ’ αυτί του, είναι εφτάψυχος (όπως οι γάτοι Ιμαλαΐων).

Κι ύστερα, τι πάει να πει το ότι ο κ. Κριμιζής έστειλε το Βόγιατζερ 1 και το Βόγιατζερ 2 στο διάστημα; εδώ ο κ. Παππάς έχει στείλει στην ξενιτιά 500.000 Ελληνάκια (μαζί με τη Ν.Δ.) και στον διάολο 2.000.000 Έλληνες που δεν έχουν να φάνε ούτε βουλγάρικο ψωμί. 
Τα  πράγματα είναι απλά: ο κ. Παππάς χρειαζόταν μια προσωπικότητα για να τη βάλει μόστρα και η προσωπικότητα σφύριξε! Κακώς! Δεν κάνουμε προκοπή έτσι! Και στο κάτω - κάτω ο κ. Παππάς διαθέτει πτυχίο από το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας με μεταπτυχιακό πέντε αστέρων στα πεντάστερα (Hotels). Ο κ. Κριμιζής τι διαθέτει; Μια υπέρλαμπρη καριέρα πολύτιμη για την Ελλάδα; 
Η «καριέρα είναι χολέρα», κύριοι! Απόδειξη  η κυρία Αυλωνίτου! Δηλώνει ωραία, δηλώνει έξυπνη, δηλώνει μορφωμένη κι όμως πάει χαμένη. Σαν τις γαλλικές φρεγάδες. Αγνώστου ταυτότητος αντικείμενα και οι φρεγάδες, UFO. 
Ή μάλλον, για να το τοποθετήσω με την πολιτική ορθότητα που αρέσει στον Φώτη, fake news οι φρεγάδες! Fake news του Φώτη – πράγμα (τα fake news) που δεν αντέχει αυτή η κυβέρνηση. Συνεπώς το άδειασμα Κουβέλη από τον κ. Καμμένο, τον κ. Τζανακόπουλο και πάντα άλλον προαιρούμενο ήταν αναμενόμενο. 
Διότι  αν διακρίνεται για δυο πράγματα η κυβέρνηση Τσίπρα, αυτά είναι η καρέκλα και το άδειασμαΚαι τελευταίως, πάει το άδειασμα σύννεφο, ενώ πολλές καρέκλες τρίζουν. Πάμε κατευθείαν σε μια καθαρή έξοδο. Θα είναι μια έξοδος ηρωική πατείς με, πατώ σε, γαία πυρί μιχθήτω και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Ευτυχώς που έχουσιν γνώσιν οι (δεσμο)φύλακες και μας περιμένει Άγρια Εποπτεία
Δεν είναι να αφήνει κανείς τις τύχες αυτής της χώρας στα χέρια του Τσίπρα ή του Κούλη, ευτυχώς  διαθέτουμε και άλλους γίγαντες. Υπάρχει η πιθανότης να καλέσει η Ιστορία τον Σταύρο ή τη Φώφη, τον κ. Λεβέντη – όλοι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα μας στα χέρια του κ. Γιούνκερ. 
Τιτάνας  ο σύντροφος! Πολύ συγκινητική η ομιλία του στο Κοινοβούλιο χθες – ναι, είμαστε η κοιτίδα της Δημοκρατίας! ναι, είμαστε το λίκνο του πολιτισμού! ναι, είμαστε μια ξεκοιλιασμένη χώρα, ένας αιχμαλωτισμένος λαός. Μας τιμούν οι θυσίες μας για να σώσουμε τις τράπεζες στην Ένωση, μας τιμούν οι θυσίες μας για να μείνουμε ραγιάδες. Χικ και ντίρλα! ω ντιρλά ντα ντιρλά νταντά. 
Όμως  ας μη μεμψιμοιρούμε. Εγγύς ο καιρός και ήρθε! να αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά και να προχωρήσουμε μπροστά. Μια καινούργια ημέρα μας περιμένει. Όχι άλλο δούλεμα πλέον! Τώρα όταν ο κ. Γιούνκερ και οι υπόλοιποι αρπάχτρες μας λένε: «Σας ευχαριστούμε Έλληνες, τόσο μαλάκες που είσθε», το εννοούν.
email: stathispontiki@gmail.com
 ο Στάθης στο Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom