Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις στη Λευκωσία: Εντοπίστηκαν το φονικό όπλο και τα ρούχα του δράστη!


Ολοκληρώθηκε μετά από 5 ώρες η κατάθεση του 33χρονου συλληφθέντα στο ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου - Τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο
εντοπίστηκαν στο πατρικό σπίτι του 33χρονου στην Αγλαντζιά - Αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του προσώπου που κατονόμασε ο 33χρονος - Γραπτή κατάθεση έδωσε στην Αστυνομία και ο 15χρονος στο ΤΑΕ χωρίς την παρουσία του δικηγόρου του Γ. Παπαϊώννου - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την διπλή, άγρια δολοφονία στην Λευκωσία που συγκλόνισε Κύπρο και Ελλάδα

Καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους στην Λευκωσία. Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου που έχει συλληφθεί, εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι.
Εντοπίστηκαν σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά.
Επίσης οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του.

Κατέθεσε ο 33χρονος ύποπτος για το φονικό στην Λευκωσία

Ο 33χρονος γύρω στις 15:00 της Παρασκευής κλητεύθηκε για κατάθεση στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, για το διπλό φονικό του Στροβόλου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε ώρες.
Σύμφωνα με το SigmaLive, το όχημα του δράστη που χρησιμοποιήθηκε το επίμαχο βράδυ, φέρεται να ανήκει στον παππού του. H κατάθεση του 33χρονου θα συνεχιστεί αύριο, Σάββατο 28.04.2018.
Η κατάθεση του 33χρονου έγινε μετά τη συμπλήρωση της κατάθεσης του 15χρονου γιου των θυμάτων. Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του προσώπου που κατονόμασε ο ύποπτος.
Να θυμίσουμε ότι χθες, Πέμπτη 26.04.2018, στο δικαστήριο ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι σχεδιάζονταν η διάρρηξη εδώ και πέντε χρόνια. Αλλά και ότι ξέρει ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά και ποιος ήταν ο σκοπός και το κίνητρό τους.
Οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν στον ύποπτο μετά την ταυτοποίηση γενετικού υλικού σε δύο τεκμήρια, τα οποία εντοπίστηκαν στη σκηνή του φόνου. Μεταξύ των τεκμηρίων και ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε ότι είναι δικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: