Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Πέθανε ξαφνικά ο Στέλιος Σκλαβενίτης


Πέθανε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής ο Στέλιος Σκλαβενίτης,ένα από τα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ "ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ".

Το βράδυ του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο,όπου μπήκε στην εντατική αλλά λίγες ώρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή.Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Σοκαρισμένος ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας έμαθε το τραγικό νέο. Ο Στέλιος Σκαλαβενίτης, ένας νέος άνθρωπος, μέλος μιας από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός το πρωί της Κυριακής και «πάγωσε» τους πάντες.Ο Στέλιος Σκλαβενίτης μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Στέλιος Σκλαβενίτης αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τις τελευταίες μέρες τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μπει στην Εντατική.

Όπως κι έγινε,αλλά η επιδείνωση της κατάστασής του ήταν ραγδαία.Το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν μόλις 54 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954 από τους Ιωάννη Σκλαβενίτη, Σπύρο Σκλαβενίτη και τον Μιλτιάδη Παπαδόπουλο, αρχικά ως Χονδρεμπόριο.Το πρώτο σούπερ μάρκετ άνοιξε το 1969 στο Περιστέρι της Αθήνας.

Ο όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την εξαγορά της «Μαρινόπουλος», αριθμεί σήμερα 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom