Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ο Νίκος Φίλης αφού τα ψήφισε όλα τώρα ζητά: Όχι μείωση συντάξεων και μικρότερα πλεονάσματα!!! (ηχητικό)


Κατά της μείωσης του αφορολόγητου και των περικοπών στις συντάξεις τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο οποίος κάλεσε
το ΥΠΟΙΚ να ζητήσει την αναθεώρηση του στόχου για 3,5% πλεονάσματα τα επόμενα χρόνια

"Η απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας πρέπει να είναι η ψυχραιμία και οι διεθνείς συμμαχίες" τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Τόνισε ότι αυτά τα έκανε πάντα η Τουρκία αλλά τώρα κλιμακώνει την ένταση για εσωτερικούς και εξωτερικούς λόγους, επισημαίνοντας το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Αύγουστο.

Σημείωσε ότι τα τουρκικά κόμματα είναι πλέον πιο εθνικιστικά απέναντι στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στη χθεσινή τοποθέτησή του στη Βουλή για την ανάγκη απομείωσης του χρέους σε ποσοστό 15 έως 20% και εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων, τάχθηκε κατά της μείωσης του αφορολόγητου και των συντάξεων.

Όπως είπε "βγαίνοντας από τα μνημόνια δεν θα πάμε από την κόλαση στον παράδεισο, ωστόσο η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να διαπραγματευτεί το ύψος των πλεονασμάτων, το αφορολόγητο και τις συντάξεις".

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι πρέπει να έρθει προς συζήτηση στη βουλή και να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα οι στόχοι για το οικονομικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, τονίζοντας ότι τα πλεονάσματα 3,5% πρέπει να αναθεωρηθούν προς τα κάτω γιατί -όπως επισήμανε- αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα συνεχιστεί η αφαίμαξη των εισοδημάτων από τους φορολογούμενους αλλά και η ρευστότητα από την αγορά.

Σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τι περιλαμβάνει το αναπτυξιακό σχέδιο του οικονομικού επιτελείου.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom