Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Eurobasket 2017: Ελλάδα - Ρωσία για μία θέση στην τετράδα


Η Εθνικής Ελλάδος στον προημιτελικό του Eurobasket 2017 κόντρα στη Ρωσία σήμερα στις 18:45 (live από την ΕΡΤ 1) για μία θέση στην τετράδα!

Η Ελλάδα κοντράρεται ξανά με τη Ρωσία στα προημιτελικά του
Eurobasket ύστερα από 12 χρόνια.Τότε, την απέκλεισε και επέστρεψε στους "4" ύστερα από 8 χρόνια. Το ίδιο θέλει να επαναλάβει και τώρα.

Και τώρα Ρωσία λοιπόν:Μετά την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Λιθουανία, όπου ήρθε και η πρόκριση για τα προημιτελικά, η Εθνική μας ομάδα, στο τελευταίο βήμα της πριν από την είσοδο στην τετράδα του Eurobasket 2017 αντιμετωπίζει την Ρωσία. Μια ομάδα που μέχρι τη φετινή διοργάνωση βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αγνοώντας από το 2011 την επιτυχία.

Για την ακρίβεια, στο Eurobasket του 2011 στo Βίλνιους, η «αρκούδα» κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Του τελευταίου -ως σήμερα- σε Eurobasket.

Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κι αυτό γιατί οι Ρώσοι, με τον Σεργκέι Μπαζάρεβιτς στον πάγκο τους, φιλοδοξούν να προσθέσουν ένα ακόμα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή τους, θέλοντας να δείξουν πως μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι στιγμής παρουσία τους στη διοργάνωση.

Από την άλλη πλευρά οι Ελληνες διεθνείς,παρά τις αρχικές κακές εμφανίσεις τους και τις κόντρες μεταξύ των,έδειξαν στο παιχνίδι με την Λιθουανία πως όταν θέλουν μπορούν.

Υπομονή δύο ωρίτσες και στις 20:00 περίπου θα ξέρουμε ποια από τις δύο ομάδες πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Eurobasket 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom