Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Χαμός στο Κερατσίνι: Πέτρες και χημικά στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα - Έσπασαν τη τζαμαρία του Ληξιαρχείου (φωτο & βίντεο)


- Επεισόδια στο Κερατσίνι στην συγκέντρωση μνήμης για τον Παύλο Φύσσα - Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στα ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά - Οι κουκουλοφόροι καθώς αποχωρούσαν τα έκαναν "γης μαδιάμ" στο ληξιαρχείο της περιοχής

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Άτομα από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί απάντησαν με χημικά. Όπως φαίνεται ωστόσο τις φωτογραφίες στην συνέχεια ενεπλάκησαν και μέλη αριστεριστικών οργανώσεων
Στη συνέχεια το «μπλοκ» των αντιεξουσιαστών αποχώρησε από την πορεία, και περνώντας μπροστά από το Ληξιαρχείο της περιοχής το έσπασαν!
Πραγματοποίησαν δική τους πορεία καταλήγοντας εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν, στο μνημείο δηλαδή του Παύλου Φύσσα, και κατά τη συνήθη τους πρακτική πέταξαν μια μολότοφ που σημαίνει και τη λήξη της συγκέντρωσης χωρίς να έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο.

Η πορεία εν τω μεταξύ βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνονται προς το λιμάνι του Πειραιά, στην πύλη Ε2, όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην μνήμη του δολοφονημένου μουσικού από τον Χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά.
Κλειστές αυτή τη στιγμή παραμένουν οι οδοί Παύλου Φύσσα και Σαλαμίνος, λόγω της πορείας.
Η συναυλία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20.00 με τίτλο «Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους;», με ελεύθερη είσοδο.
Στην πορεία φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η οικογένεια του αδικοχαμένου ράπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: