Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ελεος ρε Παναγιώτη! Τράβα σπίτι σου να ηρεμήσεις.... (βίντεο)


Επανερχόμαστε καθημερινά στο θέμα του υπουργού Ναυτιλίας γιατί εμείς γνωρίσαμε το 1974 στο Αγρίνιο έναν άλλο Παναγιώτη Κουρουμπλή!

Το καλοκαίρι που έγινε η μεταπολίτευση,ήταν μεγαλύτερος από μας
και ήδη μπασμένος στην πολιτική και δικτυωμένος με το περιβάλλον του Ανδρέα Παπανδρέου,ο οποίος βρισκόταν ακόμα στο εξωτερικό.

Τον θαυμάζαμε και τον εκτιμούσαμε για τη σκέψη του,την τόλμη του το ήθος του και την αγωνιστικότητά του....

Που να το περιμέναμε τότε πως ο Παναγιώτης Κουρουπλής θα ενσωματωθεί 43 χρόνια μετά με την υπουργική καρέκλα και δεν θα ξεκολάει με τίποτα από πάνω της,ούτε με βίτζι.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου,που ήταν ακόμα πολύ νωρίς,του γράψαμε:
"Α!ρε Παναγιώτη,η γκαντεμιά σου δεν έχει όρια!
Η μοίρα τα 'φερε έτσι ώστε να είσαι ο άρχοντας των θαλασσών,άρα και των πετρελαιοκηλίδων που έπνιξαν τον Σαρωνικό κόλπο.

Με δεδομένα Παναγιώτη όσα είπες την πρώτη ημέρα που συνέβη το ναυάγιο με το δεξαμενόπλοιο, στον Real fm και στην εκπομπή των Καμπουράκη-Λυριντζή από το Λονδίνο όπου βρισκόσουν,θα έπρεπε από μόνος σου να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις...."!

Ο ίδιος αντί να πράξει το πιο λογικό και υπεύθυνο για πολιτικό προτίμησε να βγαίνει καθημερινά στα κανάλια και να "απολογείται" για τα αδικαιολόγητα με ύφος δέκα ΠΑΣΟΚων καλαμοκαβαλάρηδων...

Κι ενώ ο πρωθυπουργός σεβόμενος προφανώς το παρελθόν του απλά τον παραγκώνισε προωθώντας σιωπηλά τον υφυπουργό Σαντορινιό στη θέση του... ο ίδιος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν αντιλαμβάνεται το χαμό που γίνεται μετά το τραγικό συμβάν με τη βύθιση της "Αγίας Ζώνης ΙΙ" και συνεχίζει το βιολί του.

Καθημερινά πιάνει στασίδια στα κανάλια και στα ραδιόφωνα που καθύβριζε για διαπλοκή μέχρι πρότινος και συνεχίζει την.... "απολογία" του αναμασώντας τα ίδια και διαρκώς εκτειθέμενος από την ροή των γεγονότων.

Αποκορύφωμα σήμερα το πρωί να βρίσκεται σχεδόν την ίδια ώρα "ζωντανά" και στον ΣΚΑΪ και στον ΑΝΤ1 και να απολογείται ακόμα και για την... ανιψιά του που εκνεύρισε χτες στη Βουλή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Επειδή είναι πλέον φανερό ότι ο ίδιος έχει χάσει τ' αυγά και τα καλάθια και δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι μόνο κακό κάνει και στον εαυτό του και στην παράταξή του η καθημερινή περατζάδα από κανάλια και ραδιόφωνα ας τον συνετίσει κάποιος από το περιβάλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom